Διαφημιστική καμπάνια με Evan Mock και Julia Fox

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 04:41
Διαφημιστική καμπάνια με Evan Mock και Julia Fox

Το 2020 θα περάσει στην ιστορία όχι μόνο ως το έτος της πανδημίας του νέου κορωνοϊού που έπληξε τον πλανήτη, αλλά και των ακυρώσεων.

Διακοπές ναυάγησαν, συναυλίες αναβλήθηκαν, πάρτι γενεθλίων διοργανώθηκαν μέσω Zoom.

Τώρα, οι Ιταλοί λάτρεις των τζιν Diesel θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα αγαπημένα τους ρούχα προσαρμοσμένα έτσι ώστε να τιμήσουν τα σχέδια που εγκατέλειψαν ράφια τους ή να γιορτάσουν τις απρόσμενες στιγμές που για εκείνους είχαν σημασία φέτος.

Μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης διαδικτυακής πύλης ή σε κάποια από τα διεθνή καταστήματα του brand, θα μπορούν οι πελάτες να προσθέτουν εξατομικευμένα ανάγλυφες δερμάτινες ετικέτες στα τζιν, μπουφάν και άλλα ρούχα Unforgettable Denim της Diesel.

«Όλοι μας ακυρώσαμε ένα σχέδιο το 2020. Αλλά αντί να τα ξεχνάμε, θέλουμε να τα κάνουμε αξέχαστα! Η νέα προσαρμόσιμη συλλογή τζιν μπορεί να εξατομικευτεί, με το δικό σας ακυρωμένο πλάνο του 2020. Έχετε ήδη ένα σχέδιο στο μυαλό σας; Ξεκινήστε τώρα!» αναφέρεται στην ιστοσελίδα του brand.

Στη διαφημιστική καμπάνια πρωταγωνιστούν ο skateboarder και μοντέλο Evan Mock, ο οποίος αν και ζει στη Νέα Υόρκη προτίμησε τη Μαγιόρκα για το lockdown, η ηθοποιός του «Uncut Gems» Julia Fox, η οποία συμφιλιώθηκε με έναν παλιό έρωτα και o χορευτής και TikToker Donte Colley, ο οποίος βρήκε τον χρόνο να προβληματιστεί και να δραστηριοποιηθεί στη «μάχη για το σωστό».

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020, 04:41