Το Mediterranean Cocktails Challenge ήδη έκανε αισθητή την παρουσία του στο ελληνικό bartending, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών συμμετοχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπαίνουμε τώρα στην τελική φάση του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο DA VINCI BAR, στην Αγία Παρασκευή στις 6 και 7 Ιουνίου.

Συνολικά 55 από τις 101 συμμετοχές πληρούν τους όρους του διαγωνισμού και πέρασαν στα ημιτελικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία είναι απλή και σκοπό έχει να παρουσιάσει ο κάθε επαγγελματίας τη δημιουργία του για να κερδίσει μία θέση στον τελικό που θα στείλει τον μεγάλο νικητή με το καλύτερο Mediterranean cocktail στο tales of cocktail της Νέας Ορλεάνης τον Ιούλιο του 2011.

Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στο Da Vinci Bar στην Αγία Παρασκευή, στις 6 Ιουνίου, από τις 11:00 ως τις 17:00.

Για τη διευκόλυνσή σας και με δεδομένο του ότι υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συμμετοχών, οι συμμετοχές θα χωριστούν σε δύο group με διαφορετικούς χρόνους προσέλευσης (ακολουθεί συνημμένος κατάλογος μετά από σχετική κλήρωση). Ο ημιτελικός πραγματοποιείται χωρίς κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους τα υλικά τους, τα φρούτα, τα ποτήρια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό τους για την εκτέλεση της συνταγής τους. Διαθέσιμος από την οργανωτική επιτροπή θα είναι ο Skinos, που αποτελεί και υποχρεωτικό συστατικό.

Οι 6 νικητές του ημιτελικού θα ανακοινωθούν το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο site http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.myskinos.com%2F&h=174e3 και στο facebook group του διαγωνισμού http://www.facebook.com/home.php?sk=group_157528540968105&ap=1.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο (Da Vinci Bar) στις 07 Ιουνίου στις 19:30, όπου θα διαγωνισθούν οι έξι finalist των ημιτελικών της προηγούμενης ημέρας. Η βραδιά θα είναι γεμάτη με μεσογειακά κοκτέιλς και άλλες εκπλήξεις για όσους παρευρεθούν.
(κάθε συμμετέχων/-ουσα στον διαγωνισμό θα έχει πρόσκληση για 2 άτομα).

Θα σας παρακαλούσαμε θερμά προ της προσέλευσής σας στον ημιτελικό να έχετε διαβάσει προσεκτικά τους όρους του διαγωνισμού.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, μπορείτε αν απευθυνθείτε στο dds@concepts.gr.

Η Οργανωτική Επιτροπή MCC, εύχεται καλή επιτυχία σε όλους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης