Τη ζωή πριν και μετά τον κορωνοϊό καλούνται να αποτυπώσουν σ’ ένα φύλλο χαρτί παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών, που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Θα πιάσουν στα χέρια ξυλομπογιές, νερομπογιές ή ό,τι άλλο επιθυμούν, θα βάλουν και μπόλικη φαντασία και θα συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ).

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, με θέμα «Η ζωή μας πριν και μετά τον COVID-19» απαιτείται ένα φύλλο χαρτί Α4, στις δύο όψεις του οποίου τα παιδιά θα πρέπει να ζωγραφίσουν δύο εικόνες από την καθημερινότητά τους πριν και μετά την εμφάνιση του ιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να στείλει μία ζωγραφιά σε μορφή jpg με email στη διεύθυνση info@kedith.gr ή στο messenger στη σελίδα του fb: ΚΕΔΗΘ – Kedith – Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θεσσαλονίκης https://www.facebook.com/kedith.EYC2014/ έως τις 23 Μαΐου.

Στο email θα αναγράφεται ως θέμα:

«Διαγωνισμός ζωγραφικής 2020». Το αρχείο με τη ζωγραφιά που θα αποστείλει κάθε παιδί πρέπει να φέρει μόνο το μικρό του όνομα και την ηλικία του. Απαραίτητα θα συνοδεύεται από τα στοιχεία του κηδεμόνα του παιδιού (ονοματεπώνυμο, mail, τηλέφωνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αρχεία που θα υποβληθούν μέχρι την προαναφερόμενη ημερομηνία, θα ανέβουν ταυτόχρονα στη σελίδα της ΚΕΔΗΘ στο facebook, σε άλμπουμ με ονομασία «Τα παιδιά ζωγραφίζουν τον κορωνοϊό», την Κυριακή 24 Μαΐου, όπου στη συνέχεια θα «ψηφιστεί» η αγαπημένη ζωγραφιά με «like». Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 31 Μαΐου, με τις τρεις πρώτες ζωγραφιές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα «likes» να αναδεικνύονται νικήτριες.

Όλες οι ζωγραφιές θα χρησιμοποιηθούν σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί γι’ αυτόν τον σκοπό, όταν η ζωή όλων μας θα επανέλθει στην πλήρη κανονικότητά της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης