Η Marija Tiurina είναι γνωστή από τους χαοτικούς, μυθοπλαστικούς κόσμους της, οι οποίοι δίνουν ευκαιρία για μια σύντομη απόδραση από την πραγματικότητα. Κατά συνέπεια, ήταν λογικό να μετατρέψει η με βάση το Λονδίνο καλλιτέχνις μια από τις μεγαλύτερες ακουαρέλες της σε ένα παζλ 1.500 κομματιών που συνιστά πρόκληση.

Ξεχυλίζοντας σουρεαλιστικό μεγαλείο, η ζωηρόχρωμη εικόνα οραματίζεται ένα θέρετρο για οικογένειες και τους φανταστικούς φίλους τους. Ενήλικες, παιδιά και μια φαινομενικά ατελείωτη σειρά φανταστικών χαρακτήρων συνωστίζονται στον τόπο διακοπών για να χαλαρώσουν δίπλα σε πισίνες, να παίξουν βιντεοπαιχνίδια, να ψαρέψουν και να κάνουν πατινάζ σε πίστα ( https://www.instagram.com/p/CU-R4xxIbbc/ ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι εικονογράφος και καλλιτέχνις που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο. Οι κύριοι τομείς στους οποίους εστιάζω ως δημιουργός είναι η ψηφιακή εικονογράφηση και οι ακουαρέλες· ωστόσο, βγαίνω και έξω από αυτά τα πεδία δραστηριότητας για να κάνω δοκιμές σε κολάζ, φωτογραφία, γλυπτική και πολυμεσικά έργα τέχνης» γράφει στον ιστότοπό της η Marijia Tiurina. «Προέρχομαι από τη χώρα των λιμνών και των δασών, των χειμώνων με χιόνι και των ζεστών καλοκαιριών που είναι επίσης γνωστή ως Λιθουανία».

 Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης