«Διπλές ζωές» από τον Ελληνοϊταλό συγγραφέα Costantino Salis

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015, 18:06
«Διπλές ζωές» από τον Ελληνοϊταλό συγγραφέα Costantino Salis
O μπεστσελερίστας Ελληνοϊταλός συγγραφέας Costantino Salis, παρουσίασε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων το νέο του μυθιστόρημα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο «Διπλές ζωές» από τις εκδόσεις ΑΛΔΕ.

Την εκδήλωση που ήταν ένα πρωτότυπο show, στο οποίο συμμετείχαν πολλά γνωστά ονόματα από το χώρο της Μουσικής, παρακολούθησε ένα πλήθος κόσμου σε μια αίθουσα γεμάτη από Έλληνες αλλά και Ιταλούς που διαμένουν στην Ελλάδα.

Για το βιβλίο που είναι ένα ερωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα επάνω στο οποίο θα βασίζεται μια ταινία ξένης παραγωγής που ετοιμάζεται να γυριστεί, μίλησαν ο Βαΐτσης Αποστολάτος, η Λίτσα Πατέρα, ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Luisiana Ferrante, Πρόεδρος της Ένωσης Ιταλών Εξωτερικού και ο συγγραφέας του βιβλίου. Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέμη Ζούνη διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο.

Στη συνέχεια τραγούδησε ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης, ο Γιάννης Σαββιδάκης και τα Κίτρινα Ποδήλατα. Ο συγγραφέας Costantino Salis ερμήνευσε σε ντουέτο με την τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη το τραγούδι «Doppie Vite», που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό σε ένα cd single σε παγκόσμια διανομή. Η μουσική είναι του διάσημου Ιταλού συνθέτη Giacomo Simonelli και οι στίχοι του Costantino Salis.

Την εκδήλωση κάλυψε και θα μεταδώσει η Ιταλική τηλεόραση και υποστήριξε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και η Ένωση Ιταλών Εξωτερικού. Παρευρέθησαν πολλές προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων, της Πολιτικής και πολλοί γνωστοί επιχειρηματίες.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015, 18:07