Το “Walking Dead” του καναλιού AMC, ετοιμάζεται να μας προσφέρει σε λίγες εβδομάδες, το πρώτο υλικό από την πολυαναμενόμενη έβδομη σεζόν, στα πλαίσια της φετινής San Diego Comic-Con. Για όσους θα ήθελαν να θυμηθούν τι προηγήθηκε στις προηγούμενες σεζόν, εστιάζοντας στα εντονότερα σημεία, τότε το παρακάτω βίντεο αποτελεί την ιδανικότερη λύση!

Ο χρήστης του YouTube “Maisto Media/Domenic” μάζεψε και ένωσε υλικό από όλες τις σεζόν του “The Walking Dead” που έχουν προβληθεί ως τώρα και από ένα σύνολο 83 επεισοδίων, κατάφερε να ενώσει μερικά από τα καλύτερα πλάνα και σκηνές της υπερδημοφιλούς σειράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αξιομνημόνευτο στην προσπάθεια του, είναι πως πέρα από το διάστημα των 64 ημερών που του πήρε για να τα καταφέρει, κατάφερε να μοντάρει το υλικό με τέτοιο τρόπο που παρατηρείς τις έντονες διαφορές των κεντρικών χαρακτήρων, από το πως ξεκίνησαν στο πως εξελίχθηκαν αλλά και τις αντιθέσεις των προσωπικοτήτων τους ή αυτά που τους ενώνουν, με απόλυτο highlight το γρήγορο μοντάζ από ουρλιαχτά και αιματηρές σκηνές στο φινάλε του υλικού, που έφερνε στο νου τα αντίστοιχα φινάλε του horror franchise “Saw”.

Δείτε το εξαιρετικό, γεμάτο ένταση βίντεο στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης