Το Εθνικό Θέατρο συνεχίζει για δεύτερη χρονιά και επεκτείνει το θεσμό των συνδρομητών, με σκοπό την εδραίωση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης με τους θεατές του καθώς και την προσφορά της δυνατότητας εισόδου στις παραστάσεις με ιδιαίτερα προσιτές τιμές και επιπλέον προνόμια.

Φέτος θα διατεθούν 8 διαφορετικές συνδρομητικές κάρτες που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Αναλυτικότερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τύπος  ΑΦΙΛΟΙ του Εθνικού Θεάτρου

Η κάρτα «Φίλοι του Εθνικού Θεάτρου» προσφέρει, εξαιρετικά προνόμια.

Κόστος : 1000 ευρώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τύπος Β – Συνολική Συνδρομή, η οποία προσφέρει την προαγορά ενός εισιτηρίου και για τις 17 παραστάσεις της χειμερινής περιόδου και μια σειρά από άλλα προνόμια.

Κόστος : 250 ευρώ

 

Τύπος Γ – 10 Παραστάσεις, η οποία προσφέρει την προαγορά ενός εισιτηρίου για 10 παραστάσεις της χειμερινής περιόδου και μια σειρά από άλλα προνόμια.

Κόστος : 150 ευρώ

Τύπος Δ – 7 Παραστάσεις, η οποία προσφέρει την προαγορά ενός εισιτηρίου για 7 παραστάσεις της χειμερινής περιόδου και μια σειρά από άλλα προνόμια.

Κόστος : 110 ευρώ

Τύπος ΕΕταιρική Κάρτα

Η εταιρική κάρτα δίνει τη δυνατότητα σε εταιρίες και οργανισμούς να προσφέρουν στους πελάτες, στα στελέχη ή στους εργαζόμενους εισιτήρια για τις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, μαζί με τα προνόμια των συνδρομητών:

Κόστος : 470 ευρώ

Οι κάρτες Β, Γ και Δ προσφέρονται και σε ειδικές τιμές για φοιτητές.

Παράλληλα για τους παλιούς συνδρομητές έχει προβλεφθεί έκπτωση στην τιμή αγοράς της νέας κάρτας καθώς και επιπρόσθετα προνόμια.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την

κ. Χριστίνα Αρώνη (τηλ. 210 5288280).

Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν από τις 15 Οκτωβρίου. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης