«Έφυγε» σε ηλικία 68 ετών ο Νίκος Δαδινόπουλος

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012, 14:53
«Έφυγε» σε ηλικία 68 ετών ο Νίκος Δαδινόπουλος
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 68 ετών άφησε ο αγαπητός ηθοποιός Νίκος Δαδινόπουλος, που εδώ και πολύ καιρό έδινε μάχη για τη ζωή του.

Πριν από λίγο καιρό ο εκλιπόντας είχε κάνει έκκληση για φιάλες αίμα από το Twitter και το Facebook, επειδή αντιμετώπιζε μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στην σπονδυλική του στήλη.

Δυστυχώς όμως η υγεία του Νίκου Δαδινόπουλου δεν άντεξε. Η κηδεία του θα γίνει από το Νεκροταφείο Βύρωνα.

Σύντομο Βιογραφικό

O Νίκος Δαδινόπουλος γεννήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 1944, και είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Μαίρη Ευαγγέλου.

Είχε συμμετάσχει σε πλήθος ταινιών τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, ενώ ήταν πολύ αγαπητός μεταξύ των συναδέλφων του.

Ο Νικός Δαδινόπουλος, το τελευταίο χρονικό διάστημα έδινε τον δικό του αγώνα. Από τη μέρα που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τη "Ζωή της Άλλης", ο ζεν πρεμιέ του θεάτρου και κυρίως της ελληνικής τηλεόρασης έδινε τη δική του μεγάλη μάχη.

Όλα ξεκίνησαν από εγχείρηση που έκανε στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Νίκος Δαδινόπουλος είχε παίξει σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και βιντεοταινίες.



Φιλμογραφία και τηλεοπτικές σειρές

Η ζωή της άλλης
2009

Για την Άννα
2006

Καλημέρα Ζωή
2006

Ο τελευταίος άντρας
1981

Ο κυρ-Γιώργης εκπαιδεύεται
1977

Εράσταί του ονείρου
1974

Σ' έχω ανάγκη απόψε πολύ
1973

Αιχμάλωτοι του μισούς
1972

Η αμαρτία της ομορφιάς
1972

Κατηγορώ τη ζωή
1972

Κλεμμένος έρωτας
1972

Μια μάνα κατηγορείται
1972

Δάκρυα για έναν αλήτη
1971

Διακοπές στην Κύπρο μας
1971

Η χαραυγή της νίκης
1971

Αγάπησα μια άγνωστη
1970

Η αριστοκράτισσα κι ο αλήτης
1970

Η σκλάβα
1970

Η αρχόντισσα του λιμανιού
1969

Κοντά σου γνώρισα την αγάπη
1969

Πηρέ ο άνεμος τα όνειρα μου
1968

Ο χαζομπαμπας
1967

Το κορίτσι της οργής
1967

Η έβδομη μέρα της δημιουργίας
1966

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος- Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012, 17:15