Βίντεο – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, έκθεση ζωγραφικής του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα με τίτλο: Με αγάπη σε ζωγράφισα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2016 και τα έσοδα της, θα διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 8.30πμ – 14.30μμ – Τρίτη και Πέμπτη 19.00-21.00μμ.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν έργα ζωγραφικά με αρκετές τεχνοτροπίες. Η θεματολογία των έργων χωριζόταν σε πέντε κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής: Οι μέρες της δημιουργίας, Τα ταξίδια του νου, Τα ανθισμένα γιοφύρια, τα Art deco και οι Βιωμένες μνήμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κύριος Πλέσσας «Όταν υπηρετώντας το πεντάγραμμο πειθαρχείς στις νότες, προεκτείνεσαι στον χώρο πάνω και κάτω από τα πεντάγραμμα και αν είσαι αληθινός, το αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα σε δικαιώνει. Και ξαφνικά, βρίσκεσαι στον απέραντο εικαστικό χώρο. Και εδώ, μπορείς να αφήνεις την φαντασία σου να οργιάζει. Και το απρόσμενο αποτέλεσμα να γίνεται οδηγητής. Να έρθετε. Να επιλέξετε τα «χωράφια» που σας ενδιαφέρουν και να αφεθείτε στις ατέλειωτες προκλήσεις που θα συναντάτε στο κάθε βήμα σας.»

Με τη σύζυγό του Λουκίλα Καρρέρ

Δείτε το βίντεο:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης