Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Πολύπτυχη Ζωγραφική» του Κώστα Ευαγγελάτου στο Αργοστόλι

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, 11:21
Εγκαινιάστηκε η έκθεση «Πολύπτυχη Ζωγραφική» του Κώστα Ευαγγελάτου στο Αργοστόλι
Εγκαινιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολλών φιλότεχνων, ντόπιων και ξένων, στον χώρο τέχνης και εκδηλώσεων του Mouikis Hotel, στο Αργοστόλι η έκθεση ζωγραφικών έργων του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: Πολύπτυχη Ζωγραφική, Costas Evangelatos- Art.

Ο διεθνής καλλιτέχνης παρουσιάζει μια σειρά μεγάλων επιζωγραφισμένων ξύλων, παραθαλάσσια ευρήματα του, που με θερμά έντονα χρώματα και γεωμετρικά σχήματα συνθέτει ερωτικές παραστάσεις και τοπιογραφικές φανταστικές αναφορές ιδιαίτερης ποιητικής διάστασης.

Αρκετά από τα έργα που εκτίθενται είναι γνωστά από ατομικές και ομαδικές εκθέσεις του Κώστα Ευαγγελάτου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, κύρια στο Παρίσι, την τελευταία δεκαετία, ενώ ορισμένα φιλοτεχνημένα πρόσφατα παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

Παράλληλα εκτίθενται χαρακτηριστικές ζωγραφικές συνθέσεις του διεθνούς εικαστικού δημιουργού από μοντέλα με όμορφα αρχαικά πρόσωπα, φόρμες της φύσης με χαραγμένα σύμβολα και ονόματα προσώπων εννοιολογικού χαρακτήρα.

Η έκθεση των εικαστικών έργων συνάδει Θαυμάσια με την εσωτερική αρχιτεκτονική του χώρου και εντυπωσίασε όλους πολύ θετικά.

Ακολούθησε κοκτέιλ με θαυμάσια Κεφαλονίτικα κρασιά με φόντο το όμορφο και γραφικό θερινό Αργοστόλι.

Διάρκεια μέχρι 31 Αυγούστου 2016.

Καθημερινά από 11 πμ - 10.30 μμ.

Είσοδος ελεύθερη.

Mouikis Hotel

3 Vironos

Argostoli 28100

Kefalonia - Greece

Τηλ: +30 26710 23032

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016, 11:21