Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Λαμίας για την εορταστική περίοδο:

• Σήμερα, Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 18.00, στη Β΄ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας στο 1ο ΕΠΑΛ, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών Λαμίας θα παρουσιάσει το λαογραφικό αριστούργημα «Ο καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• Αύριο, Παρασκευή, στις 18.00, στην πλατεία Πάρκου θα λάβει χώρα εκδήλωση με Κουκλοθέατρο Λαμίας από την κα Τασούλα Ξηρομερίτου και στη συνέχεια clown show.

• Το Σάββατο από τις 11.00 στην πλατεία Πάρκου «Ο Μάγος των Χριστουγέννων». Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με μαγικές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Happenings:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άγιος Βασίλης, μαζορέτες του Δήμου Λαμιέων, μπαλόνια, Face painting, Pop corn, μαριονέτες Baruti, Magic show από τον γνωστό Μάγο «Johnny».

• Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2013, στις 18.00, στη Β΄Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας στο 1ο ΕΠΑΛ, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών Λαμίας θα παρουσιάσει το λαογραφικό αριστούργημα «Ο καραγκιόζης και οι καλικάντζαροι».

• Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013, στις 19.00, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης σε συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης και τον ΑΝΤΕΝΝΑ θα παρουσιάσει τη φημισμένη όπερα του Berlioz «Τρώες».

Εισιτήρια για τις παραπάνω εκδηλώσεις διατίθενται από τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, Υψηλάντου 17.

Παράλληλα, στο Θέατρο Τέχνης συνεχίζεται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή η παράσταση «Ο πατέρας» που ανέβηκε στη Λαμία, σε συνεργασία του ΔΗΠΕΘΕ ΡΟΥΜΕΛΗΣ και του ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης