Ο Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός αλλιώς ως «The Rock»,επεφύλαξε μεγάλη έκπληξη σε έναν μικρό θαυμαστή του, που γιόρτασε τα 7α γενέθλιά του αυτή την εβδομάδα.

Ο Αμερικανός ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο με προσωπικό μήνυμα που κατέγραψε προς τιμήν των γενεθλίων του μικρού Κας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό το μήνυμα είναι για ένα πολύ ξεχωριστό παιδί. Ένα υπέροχο παιδί. Όχι οποιοδήποτε υπέροχο παιδί, αλλά το πιο υπέροχο παιδί στον πλανήτη. Είναι μεγάλη στιγμή των γενεθλίων του Κας» τονίζει ο ηθοποιός, που εμφανίζεται στην οθόνη στο πάρτι του 7χρονου.

«Κας, ο DJ είναι εδώ, επίσης γνωστό ως ο θείος Rock» συνέχισε. «Ελπίζω να έχεις υπέροχα γενέθλια και να περάσεις υπέροχα. Φάε πολύ τούρτα ή ό, τι θέλει η καρδιά σου, επειδή είναι τα γενέθλιά σου. Σου στέλνω πολλή αγάπη. Αγκάλιασε τον μπαμπά σου για μένα, σε παρακαλώ. Αγκάλιασε τη μαμά σου και περάστε πολύ όμορφα. Να έχετε τα καλύτερα γενέθλια και θα σας δω σύντομα» είπε.

Ο Τζόνσον έγραψε ότι του αρέσει να έχει τόσο θετικό αντίκτυπο στους νέους θαυμαστές. «Θέλω να δω το χαμογελαστό πρόσωπο αυτού του μικρού παιδιού !!» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι της δουλειάς του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο βίντεο ο μικρός Κας εμφανίζεται να χαμογελάει και να γελάει, καθώς του μιλά ο ήρωάς του μέσω της οθόνης της τηλεόρασης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης