Διακόπτουν την ύπαρξή τους για 1 ώρα οι Αέρα Πατέρα την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010, στις 9 μμ, οπότε και στον «Ιανό» θα παρουσιαστεί το νέο CD τους με τίτλο «Εδώ που φτάσαμε».

 Στο γνωστό ύφος της, η καλλιτεχνική ομάδα εξέδωσε και σχετικό Δελτίο…  Κήπου, επιδιώκοντας όπως πάντα να αποδείξει ότι… η πραγματικότητα δεν υπάρχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Δελτίο Κήπου

 «Εδώ που φτάσαμε…Οι Αέρα Πατέρα διακόπτουν προσωρινά την λειτουργία τους»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Οι Αέρα Πατέρα αισθάνονται την υποχρέωση μετά από 21 χρόνια διαρκούς παρουσίας, να διακόψουν προσωρινά τη λειτουργία τους και να αναλογιστούν:

“Που φτάσαμε;”

 Ως γνωστόν οι Αέρα Πατέρα ιδρύθηκαν παράλληλα με την πτώση του Τείχους το 1989, έχοντας κατά βάση 3 θέματα να αποδείξουν:

 1ον ότι, η πραγματικότητα δεν υπάρχει

 2ον ότι, όλα είναι μια ιδέα

 3ον ότι,

Σήμερα νομίζουμε ότι και τα τρία έχουν επιτευχθεί από το Θέαμα και τα Μήδεια ειδικότερα, αλλά όχι ακριβώς με τον τρόπο που εμείς εννοούσαμε.

 Ως γνωστόν με τα ίδια υλικά που φτιάχνεις ένα όνειρο, φτιάχνεται και ένας εφιάλτης.

Ας σκεφτούμε μόνο πόσο καιρό χρειάστηκε για να πείσουνε ένα λαό ότι περνάει κρίση, μετά από τη γρίπη των χοίρων (το μη χοίρον βέλτιστον). Αποτέλεσμα, βέβαια, στο τέλος, να περάσει όντως η κρίση. Θα λέγαμε ότι οι ψηφοφόροι ήρθε η ώρα να πληρώσουν το τίμημα των επιλογών τους, σε συνεργασία με άλλους σκοτεινούς παράγοντες. Εμείς τι φταίμε;

 “Εδώ που φτάσαμε….”

 Ως εκ τούτου, οι Αέρα Πατέρα αποφασίζουν να αναστείλουν για 1 ώρα (ίσως και 1 και 15) την ύπαρξή τους, ώστε να βοηθήσουν τον πλανήτη να αναλογιστεί όχι μόνο

 “Που φτάσαμε;”

αλλά και “πού πάμε;”

 Μην ξεχαστούμε κιόλας, μόλις βγήκε ο νέος (6ος ή 7ος, αναλόγως index) δίσκος συμπαγής (cd) με τίτλο

“Εδώ που φτάσαμε”.

 Ένας δίσκος ανεξάρτητος όπως πάντα (με οτιδήποτε), αναγγέλλουμε υπερήφανα, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από την MASSIVE PRODUCTIONS και θα διανεμηθεί από την Πολιτιστική Δράση, υπό την αιγίδα της Ένωσης Μουσικών Συνθετών Ελλάδας (ΕΜΣΕ).

 Φανταζόμαστε θα γίνει ανάρπαστο σε όλα τα μπαλκόνια της πόλης μας και θα τύχει της αμέριστης προσοχής των περιστεριών.

 ΥΓ1: Το Δελτίο Τύπου κυκλοφορεί και σε greeklish για τους αλλοδαπούς συμπατριώτες μας.

 ΥΓ2: Στο δίσκο περιλαμβάνονται 14 τραγούδια, το ύφος των οποίων κυμαίνεται από αφρολαϊκά έως χιτζάζ fusion, δημοτικό ροκ, βουκολικό western, απαγγελίες του Ποιητή καθώς και τοκάτες σαμπάχ και σάμπα. Συμμετέχει η New Orlean Band Cyclown Circus – Drumbone και ο Μήτσος Πουλικάκος.

 ΥΓ3: H διακοπή της λειτουργίας θα γίνει την Τρίτη , 5 Οκτωβρίου 2010 στον Ιανό, 9-12μμ. Έργα μουσικής δωματίου θα παιχτούν από τους Βαγγέλη Φάμπα, κιθάρα, Ελένη Ευθυμίου, φωνή, Ειρήνη Τηνιακού, πιάνο, Σταύρος Παργινός, τσέλο, Γιώργος Καζιάνης, κλαρινέτο, Σπύρος Σαραντόπουλος, κιθάρα, Μαρίνος Χειμωνάς, τρομπόνε, ενώ θα μιλήσουν για τον δίσκο επιφανείς προσωπικότητες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης