«Ελάτε Να Γράφουμε Ιστορίες» είναι το κάλεσμα για το 6ο δημιουργικό Πείραμα στο Ρέθυμνο, ένα πείραμα συγγραφής μέσα από μία καθαρά συλλογική εργασία που ξεκίνησε το 2013 και ως αποτέλεσμα είχε την έκδοση τριών συλλογικών μυθιστορημάτων και ενός τέταρτου το οποίο ετοιμάζεται.
 
Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Εκδόσεις Παράξενες Μέρες” συγγραφείς ποιητές, σεναριογράφοι, μέσα από μία διαδικτυακή παρουσία στην οποία μπορούν να συμμετέχουν, συγγραφείς από όλη την Ελλάδα ή από οπουδήποτε στον κόσμο, διοργανώνει το συγγραφικό και δημιουργικό πείραμα το οποίο ξεκινάει στις 2 Νοεμβρίου.
 
Είναι ένα ταξίδι που θα ολοκληρωθεί σε δύο κύκλους, από το Νοέμβριο του 2019 μέχρι το Μάιο του 2020 με ένα βιβλίο που θα εκδοθεί από τις Παράξενες Μέρες. Μέσα από το συγγραφικό εργαστήριο οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τις βασικές αρχές της γραφής και αργότερα της συγγραφής, επικοινωνούν για την ποίηση, για μικρές και μεγάλες ιστορίες και για μυθιστόρημα, ασχολούνται με το σενάριο και το θεατρικό έργο καθώς επίσης όλοι μαζί συν λειτουργούν στην διαδικασία συγγραφής ιστοριών. Οι ενδιαφερόμενοι από όλοι την Ελλάδα μπορούν να λάβουν πληροφορίες στη διαδικτυακή διεύθυνση https://strangedaysworkshops.wordpress.com/

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης