Στην γραφική αυλή του θεάτρου Χυτήριο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η μουσική παράσταση «Ένα μύθο θα σας πω…», μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στις 15 Ιουνίου και κατόπιν απαίτησης των θεατών που την παρακολούθησαν.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, εμπνευσμένος από το έργο του μεγάλου μας δημιουργού Μάνου Χατζιδάκι, αυτή την φορά έχοντας στο πλευρό του την ερμηνεύτρια μουσικού θεάτρου Σία Κοσκινά που συμμετείχε φιλικά αλλά και σκηνοθέτησε με ένα θεατρικό τρόπο την παράσταση, ταξίδεψε ερμηνευτικά, τον κόσμο που παραβρέθηκε, στο όνειρο παιδιών της γειτονιάς και είπε το μυστικό για την αθανασία. Την αθανασία των συναισθημάτων που πηγάζουν από τα τραγούδια που αγαπήσαμε και άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στην καρδιά μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την προσωπική σφραγίδα του Μαυρίκιου Μαυρικίου στο πιάνο και στο ακορντεόν αλλά και στην ενορχήστρωση μαζί του συνταξίδεψε το κοινό η 7μελής ορχήστρα που απαρτιζόταν από τους: Ιάσονα Μαυρογεώργο στην κιθάρα, Πολυξένη Μιγγούλη στο βιολί, Ιωάννα Ζιώγα στο φλάουτο, Παύλο Χαραλάμπους στο μπουζούκι, Βασίλη Πλαγιανό στο μπάσο και Κωνσταντίνο Αθανασίου στα κρουστά.

Την σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης είχε η Σία Κοσκινά και την ενδυματολογική επιμέλεια η Ελένη Καραμέρου.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης