Η γαλλική μπάντα της indie rock Phoenix θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο βιβλίο – χρονικό της εξέλιξής τους στη μουσική βιομηχανία.

Το βιβλίο με τίτλο «Liberté, Égalité, Phoenix» θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο των μελών του συγκροτήματος, σημειώσεις με στίχους και νότες και συνεντεύξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μέλη της μπάντας, Laurent Brancowitz, Christian Mazzalai, Thomas Mars και Deck d’Arcy έγραψαν το βιβλίο με τη συνεργασία της Βρετανίδας δημοσιογράφου και κριτικού μουσικής της εφημερίδας “The Guardian”, Λόρα Σνέιπς.

Η κυκλοφορία του βιβλίου συμπίπτει με την επέτειο 30 χρόνων από την ίδρυση του συγκροτήματος, 20 χρόνων από το πρώτο τους άλμπουμ και 10 χρόνων από το βραβευμένο με Grammy, άλμπουμ – ορόσημο «Wolfgang Amadeus Phoenix».

Η Λόρα Σνέιπς αποκάλυψε την είδηση μέσω του Twitter, τονίζοντας πόσο απόλαυσε τη συγγραφή του “μουσικού ταξιδιού” του συγκροτήματος – από την πρώτη συνάντησή τους ως παιδιά στις Βερσαλλίες μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κινούμενοι μεταξύ γαλλικής ηλεκτρονικής μουσικής από τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και indie rock, οι Phoenix εξελίχθηκαν σε μία από τις πιο επιδραστικές γαλλικές μπάντες και ένα από τα πιο αγαπημένα indie rock γκρουπ των τελευταίων είκοσι χρόνων, αναφέρει ο εκδοτικός οίκος Rizzoli από τον οποίο θα κυκλοφορήσει το βιβλίο στις 15 Οκτωβρίου.

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Phoenix ήταν το «Ti Amo» το 2017.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης