Εργαλεία και στρατηγικές για μια απίθανη ζωή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011, 12:32
Εργαλεία και στρατηγικές για μια απίθανη ζωή
Ξεπέρασαν τους 100 οι απόφοιτοι του διαδραστικού σεμιναρίου «Great Life Workshop». Υψηλόβαθμα στελέχη, επιχειρηματίες και νέοι μαθαίνουν πρωτότυπα εργαλεία και στρατηγικές που εφαρμόζουν παγκοσμίως οι επιτυχημένοι άνθρωποι.

Με παιχνίδια, videos και μουσική, αποκτούν θετική ενέργεια και θέτουν στόχους για το μέλλον.
«Οι ρυθμοί της ζωής μας σπάνια μας αφήνουν χρόνο για να σκεφτούμε πού θέλουμε να πάμε. Στο ''Great Life Workshop'', μέσω του group coaching, έκανα το πρώτο βήμα επαναπροσδιορισμού» ανέφερε η Ελένη, marketing manager.

Όπως λέει και ο Tony Robbins, παγκόσμια αυθεντία της προσωπικής ανάπτυξης, «για να αλλάξεις το αποτέλεσμα, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο». Ο Jack Canfield, o νούμερο 1 coach της επιτυχίας, συμπληρώνει: «Ό.τι θελήσεις, είναι εκεί και σε περιμένει να το αποκτήσεις. Ό,τι θέλεις, σε θέλει και εκείνο. Πρέπει, όμως, να κάνεις πράξεις, για να το αποκτήσεις».

Τρόπους για να πραγματοποιήσουν λοιπόν τα όνειρά τους, στις ιδιαίτερες εποχές που ζούμε, μαθαίνουν οι συμμετέχοντες του «Great Life Workshop».

Η επόμενη Great Life Workshop εμπειρία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2011 στο «Capsis Cultural Exhibition & Conference Centre» στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Δαχτυλίδι. Εισηγήτρια θα είναι η Τζιλ Δούκα, MBA, CPC μέλος της International Coaching Federation του Hellenic Coaching Association και πρέσβειρα της International Coach Academy.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Πληροφορίες: 2118005342 info@uniquenessdevelopmentgroup.com

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011, 12:32