Το θέατρο Άβατον με την υποστήριξη της θεατρικής σκηνής Εχετλαίος διοργανώνουν στις 15 Ιουλίου το 1ο Μικρό Φεστιβάλ Θεάτρου, στην καρδιά της τέχνης, στο Γκάζι.

Το Φεστιβάλ θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και τα θεατρικά σχήματα που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πνεύμα του Φεστιβάλ είναι η ανάδειξη και η προβολή όσο το δυνατό περισσότερων νέων δημιουργών, θεατρικών συγγραφέων, σκηνοθετών και ηθοποιών. Η επιτροπή του Φεστιβάλ θα απαρτίζεται από καταξιωμένους ανθρώπους του θεατρικού χώρου, με σημαντική πορεία και έργο.

Τα βραβεία που θα απονεμηθούν είναι: Βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης, Βραβείο α΄ ανδρικού ρόλου (επιτροπή Άβατον) , Βραβείο α΄ γυναικείου ρόλου (επιτροπή Άβατον), Βραβείο νεοελληνικού έργου (επιτροπή Άβατον), βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου θιάσου (επιτροπή Άβατον), Βραβείο σκηνοθεσίας (επιτροπή Άβατον).

Οι ομάδες που θα βραβευθούν θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν το έργο τους στην σκηνή του θεάτρου Άβατον στις αρχές της θεατρικής περιόδου 2014-2015. Οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ αναζητούν επίσης εθελοντές που θα ήθελαν να συμβάλουν με την παρουσία τους στην επιτυχία της διοργάνωσης (αποστολή βιογραφικών: μέχρι τις 15 Ιουνιου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του θεάτρου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1ο Μικρό Φεστιβάλ Θεάτρου, από τις 15 Ιουλίου στο θέατρο Άβατον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σχετικά με το φεστιβάλ, τηλέφωνα επικοινωνίας 6942 449211, 6944 242671, 210 3212689. Ώρες επικοινωνίας: καθημερινά 5.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ.

Η ηλεκτρονική διεύθυνση του θεάτρου είναι avatontheatre@gmail.com και η διεύθυνση του θεάτρου Άβατον Ευπατρίδων 3, Γκάζι, Τ.Κ. 11854.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης