Για να τιμήσει την Εθνική Ημέρα Σκύλου στις ΗΠΑ, γνωστή εταιρεία βραχυχρόνιας μίσθωσης προτείνει διαμονή σε ένα ξενοδοχείο σε σχήμα πελώριου Μπιγκλ, στο Κότονγουντ της Πολιτείας Άινταχο.

Το Dog Bark Inn B&B μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επισκέπτες σε δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Η ιδέα των ξυλογλυπτών Ντένις Σάλιβαν και Φράνσες Κόνκλιν είναι μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες της Αμερικής σε αυτό το είδος αρχιτεκτονημάτων στην άκρη του δρόμου, τα οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή στις πρώτες μέρες της συνήθειας «διακοπές με αυτοκίνητο» εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μείνετε μέσα σε ένα γιγαντιαίο σκυλί» γράφει στην περιγραφή της η Airbnb. «Ναι, αυτό ακριβώς, είναι ένα πανδοχείο ενός καταλύματος σε σχήμα ενός Μπιγκλ, όπου το να βρεθείτε είναι ΚΑΛΑ κι, επιπλέον, άνετα». Σημειωτέον, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα έως τον Μάρτιο του 2020.

Στο εσωτερικό, οι πρόθυμοι -και λάτρεις των σκύλων- θα βρουν μια συλλογή βιβλίων, επιτραπέζιων παιχνιδιών και παζλ με θέμα τα σκυλάκια, για να γεμίσουν τις ώρες τους. Η θέα στον απέραντο λειμώνα και τα γύρω βουνά είναι εντυπωσιακή, όλες τις εποχές του χρόνου. Από τον επάνω όροφο, η θέα του έναστρου ουρανού κόβει την ανάσα, ενώ το περίφημο Hells Canyon στον ποταμό Snake είναι κοντά, προσκαλώντας τους επισκέπτες να το εξερευνήσουν με οργανωμένες περιηγήσεις με ταχύπλοα από την άνοιξη έως το φθινόπωρο. Δίπλα στο ξενοδοχείο, οι ιδιοκτήτες έχουν στήσει ένα κέντρο υποδοχής επισκεπτών, κατάστημα δώρων και το εργαστήριό τους όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί ξυλόγλυπτα έργα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης