Half Note Jazz Club

6/2/2009 – 12/2/2009

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηip-hop, σύγχρονος χορός φλαμένκο προέλευση και έντονο φλερτ ανάμεσα στις μουσικές του δρόμου. Ένας φλογερός συνδυασμός από την χορεύτρια του φλαμένκο που κρέμασε το πουά κουστούμι της για τη μουσική.

Σε αυτήν την φοκλόρ τραγουδίστρια με το ξυρισμένο κεφάλι, αποδίδουν όλοι επιρροές κάθε είδους. Από την Lola Flores, Marisol, Diego Carrasco, μέχρι την Bjork. Και αυτό γιατί το τραγούδι της και οι μοντέρνοι στίχοι της δίνουν φρέσκο και ανανεωμένο αέρα στους καιρούς μας.

Η Elsa Rovayo ή «LaShica» με ύψος 1,58, γεννήθηκε στη Ceuta πριν 32 χρόνια αλλά από τα 15 της βρέθηκε στη Μαδρίτη σαν χορεύτρια φλαμένκο στην αρχή, μέχρι που αποφάσισε να κρεμάσει το πουά κοστούμι της και να μας χαρίσει ένα δίσκο τόσο «ψαγμένο» και «παραχαϊδεμένο» που αξίζει τον τίτλο «Δουλειά των Κινέζων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η δουλειά προέκυψε κατευθείαν από την περιπλάνηση της La Shica για περισσότερο από ένα χρόνο σε ολόκληρη τη χώρα και στο εξωτερικό. Μια που συνδυάζει το φλαμένκο με το hip hop και το σύγχρονο χορό. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό. Ένας δίσκος που περιλαμβάνει τη συνεργασία του πολυβραβευμένου τραγουδιστή φλαμένκο Miguel Poveda στο πανέμορφο τραγούδι «Carnes Paralelas» και τον Miguel Campillo στο «Vicio».

Μια εκδοχή σκοτεινή και αισθαντική του «Maria de la O». Σε μουσικά θέματα που φλερτάρουν με τη reggae και τη μουσική του δρόμου, αθώα και ζωντανά όπως αυτά του πρώτου της single.

Official website:http://www.lashica.com

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης