Παρασκευή 18 & 25 Οκτωβρίου
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Παρασκευές… μετά μουσικής στο αεροδρόμιο της Αθήνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοτεινή ατμόσφαιρα cabaret του μεσοπολέμου, νοσταλγική διάθεση και λεπτές πινελιές χιούμορ, συνοδεύουν αισθητικά το μουσικό ταξίδι των επισκεπτών και επιβατών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Το αεροδρόμιο της Αθήνας το μήνα Οκτώβριο υποδέχεται τους Belleville, οι μουσικές επιρροές των οποίων, ξεκινούν από τη jazz και τη blues, το swing του μεσοπολέμου, τη μουσική για το θέατρο. Μέσα από μια μουσική παράσταση σε ύφος cabaret, πλαισιωμένη από video art και με διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών απο swing, blues , jazz , όπως επίσης και κομμάτια από musicals (Chicago – Cabaret- Burlesque), οι Belleville μας πείθουν πως στη σημερινή μουσική πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να είναι πιο σύγχρονο από το ρετρό…

Πότε: Παρασκευή 18 & 25 Οκτωβρίου 2013, 13:00-15:00 μ.μ
Που: Επίπεδο Αναχωρήσεων- Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου- Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης
Πόσο: Η Είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μουσικοδρόμιο αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα:

Οι BELLEVILLE είναι μια μπάντα από την Αθήνα η οποία αποτελείται από φωνή, πιάνο-κιθάρα, τσέλο-ακορντεόν, κόντρα μπάσο και τύμπανα.

Στην Αθήνα έχουν εμφανιστεί στο Half Note, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Up stage), το Faust Bar Theatre ( για δύο σεζον), στο Gagarin 205 Live music Space (συμμετοχή στη συναυλία των Puppini Sisters), το Dizzy Miles, το Floral, το After Dark κ.α.

Συμμετείχαν επίσης στο project RETROPOLIS 1 στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο Festival Γαλλόφωνου κινηματογράφου, στο 3ο World Jazz Festival, στο Σταυρό Του Νότου για το “ The Nouvelle Vague Days “ του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper, στο “Vaudeville Revue”, όπως επίσης και εκτός Αθηνών στα φεστιβάλ «MayDays», «Μέρες Ρεθύμνου» κ.α.

Μέλη:
Δώρα Τσιγκα: φωνη
Λουκάς Γιαννακιτσας: κόντρα μπάσο και φωνή
Ειρηνη Αναστασίου: τσέλο και φωνητικά
Γιάννης Καφετζοπουλος: πιάνο κιθάρα και φωνητικά
Θοδωρής Χριστοδούλου: drums

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης