Φορτισμένη συναισθηματικά η Νίκι Χίλτον για το ντοκιμαντέρ της Πάρις

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 12:04
Φορτισμένη συναισθηματικά η Νίκι Χίλτον για το ντοκιμαντέρ της Πάρις

Η Νίκι Χίλτον μίλησε για την πρώτη φορά που παρακολούθησε το νέο ντοκιμαντέρ της αδερφής της Πάρις Χίλτον «This Is Paris».

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, μοντέλο, σχεδιάστρια μόδας δήλωσε στο E! News, στο περιθώριο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, ότι ήταν μια «πολύ φορτισμένη συναισθηματικά» εμπειρία, όταν είδε το ντοκιμαντέρ.

«Ήταν πολύ, πολύ συγκινητικό. Το παρακολουθήσαμε μαζί για πρώτη φορά. Δεν ήθελε καν να δείξει στη μητέρα μου την ταινία. Έτσι πήγαμε κάτω και το παρακολουθήσαμε μαζί. Είπε: "Δεν θέλω να το δει η μαμά". Της είπα: "Λοιπόν, θα το δει σε λίγες εβδομάδες, όταν θα είναι στο YouTube για όλο τον κόσμο"» ανέφερε η Νίκι Χίλτον.

«Το παρακολουθήσαμε μαζί. Γελάσαμε. Φωνάξαμε. Είμαι τόσο περήφανη για εκείνη, επειδή το να βιώνεις τόσα πολλά τραύματα και να τα βιώνεις ξανά με ολόκληρο τον κόσμο είναι πολύ γενναίο» ανέφερε.

Στο ντοκιμαντέρ η Πάρις Χίλτον ισχυρίζεται ότι κακοποιήθηκε, ενώ φοιτούσε στο ιδιωτικό οικοτροφείο, Provo Canyon School.

Στην ταινία εμφανίζεται η μητέρα της Πάρις Χίλτον, Κάθι Χίλτον, να μαθαίνει για την κακοποίηση πρώτη φορά.

«Αν το ήξερα αυτό, ο πατέρας σου κι εγώ θα ήμασταν εκεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο» αναφέρει η Κάθι στην κόρη της. «Είμαι τόσο περήφανη για εσένα» υπογραμμίζει.

 Η Νίκι Χίλτον είπε ακόμη για το ντοκιμαντέρ της αδερφής της: «Έχω τόσα πολλά μηνύματα σήμερα από άτομα που γνωρίζω που έχουν περάσει παρόμοια πράγματα, από άγνωστες που λένε: "Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν αισθάνομαι πλέον μόνη"».

 «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το έκανε. Νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν και απλά την είδαν να επιτρέπει τον εαυτό της να είναι τόσο ευάλωτη και τόσο ειλικρινής» πρόσθεσε.

Η Πάρις Χίλτον, η 38χρονη κληρονόμος της περιουσίας Χίλτον, προσέλκυε πάντα τα φώτα της δημοσιότητας με τη συμμετοχή της σε ριάλιτι σόου, τη διοργάνωση ξέφρενων πάρτι και τις περιπετειώδεις σχέσεις της.

 Το ντοκιμαντέρ, όμως, σύμφωνα με τους συντελεστές, παρουσιάζει την καθημερινότητα της Πάρις Χίλτον χωρίς φίλτρα και με ειλικρίνεια.

 Η σκηνοθέτις Αλεξάντρα Ντιν και η ομάδα της ακολούθησαν τη Χίλτον σε όλο τον κόσμο για ένα χρόνο, καταγράφοντας στιγμές και διεξάγοντας αποκαλυπτικές συνεντεύξεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 12:16