Ανταπόκριση: Μπάμπης Πετράκης

Μία βραδιά γεμάτη παραδοσιακούς χορούς, αλλά και έντονη γεύση από Ελλάδα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι καλεσμένοι του Ελληνικού Κολλεγίου «Άγιοι Ανάργυροι» Όκλεϊ Γκράμαρ στη Μελβούρνη. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Κολλεγίου, διοργάνωσε στο Μπράϊτον Χολ το περασμένο Σάββατο τον ετήσιο χορό του, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό μουσικο-χορευτικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικροί και μεγάλοι μαθητές του κολλεγίου, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ την γιορτή πλαισίωσαν χορευτικά συγκροτήματα των Αβορίγινων και της Αραβικής Κοινότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός Γιώργος Καπινιάρης, πρόσφερε άφθονο γέλιο με το εξαιρετικό πρόγραμμά του και φυσικά το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι πρωΐας.

Στην γιορτή παραβρέθηκαν ο Ιερέας της Ενορίας Αγίων Αναργύρων του Όκλεϊ π. Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Όκλεϊ κ. Άγγελος Σαρδέλης μαζί με μέλη του ΔΣ, ο Διευθυντής του Κολλεγίου κ. Μάρκ Ρόμπερτσον, οι υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Ζωγράφος και Δημόπουλος, ο κ. Θεοχάρης Αλαβέρας της Μπάνκ οφ Σίδνεϋ και πολλοί άλλοι.

Φωτογραφίες: Κώστας Ντεβές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης