Ο Τάκης Βαμβακίδης, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε ο κορυφαίος καλλιτέχνης του Θεάτρου Σκιών και δάσκαλος Ευγένιος Σπαθάρης, δραπετεύει από τα «σκιών καμώματα» κι ενσαρκώνει επί σκηνής την φιγούρα του Καραγκιόζη!

Η πρεμιέρα της μοναδικής παράστασης «Καραγκιόζης Προφήτης Alive» πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 στο Θέατρο Αθηνά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τάκης Βαμβακίδης ως παραγωγός και Καραγκιόζης, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ως μπαρμπα-Γιώργος, ο Γιάννης Ζουμπαντής ως Κολλητήρι, μαζί με τους Δομινίκη Παπαστεργίου (Αγλαΐα), Θανάση Λιούνη (Χατζηαβάτης), Χρήστο Συρμακέζη (πασάς) και Μαρίνο Μουζάκη (Νιόνιος), χάρισαν γέλιο και συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρέθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους, ο πρέσβης της Παλαιστίνης (Samir Abou Ghazaleh ), ο γιος του Ευγένιου Σπαθάρη-Σωτήρης, ο Γρηγόρης Ψαριανός ο Πασχάλης Τσαρούχας ο Σάββας Κωφίδης, ο Στέλιος Σεραφίδης ο Σάββας Παπάζογλου ο Βασίλης Λέκκας και άλλοι πολλοί μικροί και μεγάλοι φίλοι του καραγκιόζη (βλ. φωτό).

Τη μουσική επιμέλεια της παράστασης υπογράφει ο Γιάννης Ζουγανέλης, τους στίχους ο Τάσος Κώνστας και τα σκηνικά-κοστούμια ο Νίκος Κασαπάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παράσταση «Καραγκιόζης Προφήτης Alive» θα συνεχιστεί στο θέατρο Αθηνά (Πατησίων και Δεριγνύ 10), μέχρι τέλος Απριλίου 2010, κάθε Κυριακή στις 12:00μ.μ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης