Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανακήρυξη της Αγνής Βλαβιανού Αρβανίτη, Προέδρου και Ιδρύτριας της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, ως Γυναίκα της Χρονιάς 2016 από τον Σύνδεσμο Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας «Εν Αθήναις». Η εκδήλωση έλαβε χώρα με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, τη Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Πρόεδρος του Συνδέσμου, Καίτη Γάκη Καψή, και συντόνισε η Δημοσιογράφος, Μάγδα Τσέγκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για την Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη:

Μετά από είκοσι χρόνια αφιερωμένα στη διδασκαλία και την έρευνα στον τομέα της βιολογίας, η Καθηγήτρια Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη έδωσε το 1985, σάρκα και οστά σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση με στόχο την διεθνή συνεργασία για την προστασία του βίου και του περιβάλλοντος. Με κέντρο την Ελλάδα η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής της οποίας είναι Πρόεδρος και Ιδρύτρια γνώρισε σύντομα παγκόσμια αναγνώριση από ηγετικές προσωπικότητες σε 151 χώρες και είναι Μέλος του Συμβουλευτικού Επιτελείου της Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ΕCOSOC) των Ηνωμένων Εθνών.

Έχοντας βαθιά ριζωμένη την πίστη ότι το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται από τις κατάλληλες μεταρρυθμίσεις στην παιδεία, ιδρύει το 1990 το Διεθνές Πανεπιστήμιο για το Βιο-Περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης