ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ CABARET INFANTIL

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009, 07:34
ΓΙΩΡΓΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ CABARET INFANTIL

Πέμπτη
02/07

info
Οδοί Ανδριανουπόλεως και Δαβάκη Πίνδου
Με τη χαρά ενός ενήλικα που βρίσκει καταχωνιασμένο στο πατάρι ένα παιδικό του παιχνίδι, ο Γιώργης Χριστοδούλου παίζει με ξεχασμένες μελωδίες και παιδικά τραγούδια (των Νίκου Κυπουργού, Ευγένιου Τριβιζά κ.α.), παιδικά τραγούδια για μεγάλους στα ισπανικά, γαλλικά, ιταλικά αλλά και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του.

Ο Γιώργης Χριστοδούλου διαθέτει πια πέντε προσωπικούς δίσκους στο ενεργητικό του. Επίσης συνεργασίες με αξιόλογους έλληνες καλλιτέχνες όπως η Αρλέτα, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Νότης Μαυρουδής, ο Νίκος Κυπουργός, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και πολλοί άλλοι αλλά και συνθέσεις για επιτυχημένες παραστάσεις του θεάτρου (Εθνικό θέατρο-Νέα και Πειραματική Σκηνή/αρχαίο θέατρο Επιδαύρου/θίασος Λάκη Λαζόπουλου) που απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές, με τελευταία του δουλειά τα τραγούδια για την παράσταση “Ελένη” του Ευριπίδη-σκηνοθεσία Θοδ. Αθερίδη.

Μαζί με τα τραγούδια του Γιώργη παρουσιάζονται απρόσμενες διασκευές σε ευρωπαϊκά τραγούδια ισπανόφωνα ή γαλλικά αλλά και παλιά ελληνικά λαϊκά τραγούδια του ‘50 και ‘60 που γίνονται αγνώριστα και αποκτούν ένα εύρυθμο swing ήχο.

Για πρώτη φορά ελληνική μπάντα παίζει και με παιδικά όργανα που γεμίζουν τη σκηνή και δίνουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στον ήχο του CABARET INFANTIL. 

Με κύριο παράγοντα την θεατρικότητα και τη συμμετοχή του κοινού, για δύο ώρες, θα ξετυλιχθεί ένα μεσογειακό παιδικό cabaret γεμάτο ευαισθησία και κέφι.

Παίζουν οι μουσικοί: 
Alfred Ruci - ακουστικές και τζαζ κιθάρες, ukulele 
Πάρις Ματακούδης - κοντραμπάσο, μεταλλόφωνο 
Claude Azizahi - τύμπανα 
‘Ελσα Παπέλη - βιολοντσέλο 
Γιώργης - toy piano, μελόντικες, παιδικά όργανα και το μοναδικό....”Ψαξό-φωνο”! 
Σκηνικά αντικείμενα: Γιάννης Βαγγελάκης 
Ενδυματολογική επιμέλεια: Βασίλης Μπαρμπαρίγος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009, 07:34