«Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού» στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, 11:21
«Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού» στον Δήμο Νεάπολης-Συκεών

Περισσότερα από 50 πολιτιστικά γεγονότα σε τέσσερις μήνες με πρωταγωνιστές τους μαθητές όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Νεάπολης-Συκεών, περιλαμβάνονται στη «Γιορτή Παιδείας και Πολιτισμού» του Δήμου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης- Συκεών (ΚΕΥΝΣ) που αρχίζει στις 20 Μαρτίου 2019 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Το εφετινό «ταξίδι» της «Γιορτής Παιδείας και Πολιτισμού» θα στείλει και πάλι το ηχηρό μήνυμά του δίνοντας το στίγμα της πολύπλευρης, ποιοτικής και παραγωγικής δουλειάς που γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στα σχολεία του δήμου μας, με τη δημοτική Αρχή να αποτελεί σταθερό και ουσιαστικό συνοδοιπόρο, τονίζουν σε κοινό μήνυμά τους ο δήμαρχος Σίμος Δανιηλίδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Μιχάλης Βουλγαρίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΥΝΣ Δημήτρης Απατσίδης.

Το πρόγραμμα ανοίγει η θεατρική ομάδα των 3ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών με το έργο «Αγαπημένο μου ρομπότ» της Φρ.Σταθάτου, που θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών (7.30 μ.μ.), για να ακολουθήσει την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 21 Μαρτίου, η θεατρική ομάδα του 8ου Δημ. Σχολείου Συκεών με το έργο «Ο ζωντανός υπολογιστής» του Θ.Μενεξέ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 2313. 329558, -577και 2313.32954.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, 11:22