Μια σειρά από ερωτικές επιστολές που γράφτηκαν από τον Tupac Shakur όταν ήταν έφηβος και ένα στέμμα που φορούσε ο Notorious B.I.G. κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του είναι μεταξύ των αντικειμένων που θα πωληθούν στην πρώτη δημοπρασία με θέμα τη χιπ-χοπ σκηνή που διοργανώνει ο οίκος Sotheby’s.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 15 Σεπτεμβρίου, θα τιμήσει την ιστορία και τον πολιτιστικό αντίκτυπο της χιπ-χοπ, σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών.

Οι επιστολές περιλαμβάνουν την αλληλογραφία του Tupac Shakur με την ηθοποιό, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, πρώην φίλη από τα φοιτητικά χρόνια και πρώην σύντροφο του εκλιπόντος ράπερ. Ο οίκος δημοπρασιών εκτιμά ότι η τιμή πώλησής τους θα ανέλθει σε 60.000-80.000 δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το στέμμα που φορούσε ο ράπερ Notorious B.I.G., το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Christopher Wallace, χρησιμοποιήθηκε σε φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν σκοτωθεί στο Λος Άντζελες, τον Μάρτιο του 1997. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό και δεν θα είχε αξία, αν δεν συνδεόταν με τον ράπερ και δεν έφερε την υπογραφή του. Οι διοργανωτές της δημοπρασίας εκτιμούν ότι θα πωληθεί έναντι 200.000 δολαρίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης