…της Δάφνης Ντυ Μωριέ

Από την Τετάρτη 10 έως την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου η πιο ερωτική παράσταση της χρονιάς συμμετέχει στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα πιο ερωτικά έργα, «Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ», της Δάφνης Ντυ Μωριέ, παρουσιάζεται με πολύ μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία στο θέατρο ΑΜΙΡΑΛ με τους Ελένη Ερήμου, Αλέκο Συσσοβίτη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και σε σκηνοθεσία Ρούλας Πατεράκη.

Ένα έργο που υμνεί τον έρωτα και αγγίζει τις καρδιές όλων των ηλικιών. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο συμμετέχοντας στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και θέλοντας να περάσει το μήνυμα πως ο έρωτας δε διαρκεί μόνο μια μέρα αλλά είναι παντοτινός, προσφέρει σε όλα τα ζευγάρια κάθε ηλικίας από την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου το ένα εισιτήριο δώρο για το ταίρι τους!

«Τίποτα δεν πάει χαμένο, ξέρεις. Όλες οι επιθυμίες, οι χαρές σου, οι απογοητεύσεις τα όνειρα. Όσα πραγματοποιήθηκαν, αλλά και αυτά που χάθηκαν, τώρα εκφράζονται μέσα στα μάτια σου, στις λεπτές γραμμούλες που σχηματίζονται στο μέτωπό σου, στην άκρη των χειλιών σου. Όλα αυτά αφομοιώθηκαν στο σήμερα, Στέλλα. Όταν ζωγράφιζα το πρόσωπό σου, δε ζωγράφιζα ένα χτες που άλλωστε δε γνώριζα, αλλά ένα δυνατό σήμερα, τη Στέλλα του σήμερα, που είναι η πιο γοητευτική γυναίκα που γνώρισα ποτέ…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ερωτική ιστορία που ξέσπασε με την παλίρροια του Σεπτέμβρη στην Κορνουάλλη της Αγγλίας.
Η παλίρροια του Σεπτέμβρη για μια νύχτα σαρώνει όλα τα ταμπού και όλες τις προκαταλήψεις μιας εποχής, που μας είναι τόσο σύγχρονη! Θα μπορέσει ένας τέτοιος έρωτας να ζήσει και στο φως της μέρας;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :
Σκηνοθέτης : ΡΟΥΛΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
Μετάφραση : ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΕΟΣ
Μουσική : ΠΗΓΗ ΛΥΚΟΥΔΗ
Κοστούμια : ΛΟΥΚΙΑ
Σκηνικά : ΛΙΝΑ ΜΟΤΣΙΟΥ
Video Art : ΣΤΑΘΗΣ ΧΡΥΣΙΔΗΣ
Φωτισμοί : ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
Οργάνωση Παραγωγής : ΣΟΦΙΑ ΑΝΝΙΣΗ

ΠΑΙΖΟΥΝ :
ΕΛΕΝΗ ΕΡΗΜΟΥ
ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΣΣΟΒΙΤΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΟΒΑΣ
ΒΙΚΥ ΚΑΛΠΑΚΑ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΟΤΑΜΙΤΗΣ

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Τετάρτη : 20:00
Πέμπτη : 21:15
Παρασκευή : 21:15
Σάββατο : 18:15 λαϊκή απογευματινή και
21:15
Κυριακή : 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική Είσοδος : 24 €
Λαϊκή απογευματινή : 18 €
Φοιτητικό : 16 €

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 120 λεπτά με διάλειμμα

ΘΕΑΤΡΟ ΑΜΙΡΑΛ
Αμερικής 10
Τηλ. 210 3608856, 210 3639385

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης