«Οι άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012, 14:29
«Οι άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο»
Μια μεγάλη επιθυμία, ένα παλιό όνειρο που έπρεπε να γίνει πραγματικότητα. Έτσι ξεκίνησε το γοητευτικό ταξίδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, για να καταλήξει στο διπλό cd με τίτλο «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στη Μεσόγειο» που κυκλοφορεί από την ΕΜΙ και σε μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 21.30, με την παρουσία των περισσότερων συντελεστών και όχι μόνο.

Μαζί του θα είναι οι: Salvatore Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Piluka Aranguren, Quatuor Stevens, Josep Tero, Νίκος Aλιάγας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Χάρης Κατσιμίχας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής, Μαρία Φαραντούρη και όχι μόνο…

Η τέχνη έχει στόχο να συγκινεί, να ευαισθητοποιεί και να ενεργοποιεί τους πολλούς. Γίνεται όμως από τους λίγους, αυτούς που έχουν όραμα, που παλεύουν γι’ αυτό, που έχουν το ταλέντο… και έτσι τα πιο φευγάτα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας καλλιτέχνης θα συνεργαστεί για μία και μοναδική συναυλία με τόσους εξαιρετικούς ξένους και Έλληνες τραγουδιστές μαζί. Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία, θα βρεθούνε μαζί στην ίδια σκηνή με αφορμή τη συμμετοχή τους στο δίσκο ενός Έλληνα καλλιτέχνη. Πρόκειται αναμφίβολα για το σημαντικότερο καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς, στο ιστορικό Καλλιμάρμαρο.

Το Καλλιμάρμαρο θα μεταμορφωθεί και θα φωτιστεί ειδικά για να υποδεχθεί τη σπουδαία αυτή συναυλία και τον κόσμο της. Η ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τα ειδικά εφέ και τα video walls που θα στηθούν σε διάφορα σημεία του Καλλιμάρμαρου θα είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτό τα γεγονός θα συγκεντρώσει τα βλέμματα όλης της Ελλάδας και όχι μόνο, δεδομένου ότι πολλοί ξένοι καλλιτέχνες έρχονται για πρώτη φόρα στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν ένα μοναδικό θέαμα σε συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τους εξαίσιους Έλληνες καλλιτέχνες.

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση: 10 € και 15 €. Την ίδια μέρα στα ταμεία: 15 € και 20 €.

Προπώληση εισιτηρίων : Σε όλα τα καταστήματα PUBLIC και FORTHnet Shop σε όλη την Ελλάδα. Για online αγορές στο: www.chronosart.gr και μέσου τηλεφωνικού κέντρου στο τηλ: 2119552300.

Το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού είναι γεγονός, σπεύσατε!

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012, 14:58