Με μια παλέτα δημοφιλών θεατρικών παραστάσεων για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά καλωσορίζει το πιστό κοινό του και αυτήν την περίοδο το αγαπημένο εμπορικό πάρκο της Αττικής. Shop, play, enjoy λοιπόν και η ευκαιρία για τους επισκέπτες να ζήσουν το ξεχωριστό concept της shopping εμπειρίας και open air ψυχαγωγίας συνδυάζεται μοναδικά με πέντε εντυπωσιακές θεατρικές παραστάσεις που, από το πολύβουο downtown της Αθήνας,  καταφθάνουν στη χαλαρωτική «αγκαλιά» του κλειστού θεατρικού Θόλου του Smart Park!

Πρεμιέρα, για τις Σαββατιάτικες στο σύνολό τους παραστάσεις, στις 22/3 με το διαδραστικό performance τεσσάρων παραμυθιών των Κραουνάκη – Νικολακοπούλου, «Σπείρα Σπείρα με Σπιρούνια».  Στις 29/3 ανεβαίνει το σύγχρονο μουσικό παραμύθι  «Η Τελεία», σε σκηνοθεσία Δ. Μπογδάνου, με πολλά παιδαγωγικά βραβεία και χρήση newmedia. Στις 5/4 το κουκλοθέατρο της ομάδας Κοκου-Μουκλό παρουσιάζει «Τα Μαγικά Καρυδότσουφλα», ένα επίκαιρο κουκλοθέατρο για τις αξίες της ζωής και τη δύναμη της φιλίας. Στις 12/4 παιδιά και έφηβοι θα απολαύσουν το αντιρατσιστικό έργο του Θεάτρου Πορεία «Μια γιορτή στου Νουριάν», με θέμα την συμφιλίωση διαφορετικών πολιτισμών. Τέλος, στις 26/4, οι Burger Project  «ξαναχτυπούν» μουσικά με την εκπαιδευτική παράσταση «Μαμά θα κάνω μπάντα Vol 2!», σε μια extravaganza ρυθμού και μουσικής φαντασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Smart Park συνεπές στο κοινωνικά υπεύθυνο έργο του, κρατά το εισιτήριο των παραστάσεων πολύ χαμηλά, στα 4 ευρώ και, κυρίως, προσφέρει όλα τα έσοδα από τις παραστάσεις για την ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

‘Άνοιξη και Smart Park συγκεντρώνουν  τη θετική τους ενέργεια και χαρίζουν σε όλη την οικογένεια ακόμη μια ευκαιρία για βόλτα στην υπέροχη εξοχή και τους πράσινους διαδρόμους του πάρκου, ανάμεσα σε top brand stores, ιδανικά για εκπληκτικές αγορές και διασκέδαση, στην πιο αισιόδοξη και φωτεινή εποχή του χρόνου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης