Η Art Athina επιστρέφει στο Ζάππειο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022, 16:35
Η Art Athina επιστρέφει στο Ζάππειο

Από την Παρασκευή 16 έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η εικαστική οργάνωση Art Athina που τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και κλείνει 25 χρόνια παρουσίας.

Στη φετινή διεθνή έκθεση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης συμμετέχουν 81 χώροι τέχνης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, του οποίου τη διεύθυνση έχει η Σταματία Δημητρακοπούλου, περιλαμβάνει 14 ενότητες, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων και ενδιαφερόντων της σύγχρονης εικαστικής σκηνής.

Η αθηναϊκή φουάρ διοργανώνεται σε παραγωγή της εταιρείας BeBest. Η εκδήλωση έχει ενταχθεί στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική” 2014-2020.

Σταθερά το πρόγραμμα συνθέτουν οι ενότητες Main, Highlights, Feature και Projects, ενώ το παράλληλο πρόγραμμα περιλαμβάνει Design, Talks, Film & New Media Space, Kid’s Educational Program και για πρώτη φορά τα Art Athina Pavilions, αφιέρωμα στα NFTs και βραβείο νέου καλλιτέχνη.

Στην ενότητα Art Athina All Year Round εντάσσονται το Art Athina Artist Residency Program, το Art Athina Educational Program και τα Αrt Athina Podcasts.

Λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Info:

Εγκαίνια: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου- μόνο με προσκλήσεις
Γενική είσοδος: Σάββατο 17 - Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 12.00-21.00

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022, 16:36