Οι Chainsmokers, το ντουέτο DJ/παραγωγών της EDM pop μουσικής «επιστρατεύθηκαν» ως παγκόσμιοι πρεσβευτές της ανδρικής σειράς ρούχων του αμερικανικού οίκου Tommy Hilfiger.

Οι Άλεξ Παλ και Άντριου Τάγκαρτ θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα και οι πρεσβευτές των συλλογών Hilfiger Edition, Tommy Hilfiger Tailored και Tommy Hilfiger Sportswear.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Chainsmokers βρίσκονται στο επίκεντρο της σύγχρονης ποπ κουλτούρας και η μουσική τους έχει απήχηση σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Χίλφιγκερ. «Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο έχουν δημιουργήσει ένα νέο είδος, συνδυασμό, indie, pop, dance και hip-hop μουσικής. Ο Άλεξ και ο Ντριου είναι πραγματικά ο τέλειος ορισμός του σημερινού Tommy Guy – το ταλέντο, η αισιοδοξία, ο μοναδικός ήχος και η αβίαστη άνεση τους έχουν κάνει να ξεχωρίζουν στον κόσμο της μουσικής».

Όπως ο Τόμι Χίλφιγκερ και εμείς πάντα πιστεύουμε στην εξύμνηση της προσωπικότητας και στην παράβαση κανόνων, τόνισαν οι Τάγκαρτ και Παλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Chainsmokers εμφανίστηκαν πρόσφατα στην τηλεοπτική εκπομπή τουABC «Good Morning America» φορώντας ριγέ πουκάμισα Hilfiger. Το στυλ τους επιμελείται η Σιένα Μοντεσάνο και προηγουμένως συνεργάστηκαν με την Κάρλα Βελς.

Οι Chainsmokers δημιουργήθηκαν το 2012, έχουν πουλήσει πάνω από 10 εκ. singles και καταλαμβάνουν την τρίτη θέση παγκοσμίως σε steams.

Στην εφετινή απονομή των Billboard Music Awards παρέλαβαν τις διακρίσεις Κορυφαίος Dance/Electronic Καλλιτέχνης, Top 100 Τραγούδι και Καλύτερη Συνεργασία για το «Closer» με τη Halsey.

Ο Χίλφιγκερ δεν συνεργάζεται πρώτη φορά με εκπροσώπους της μουσικής, έχει επιμεληθεί το ντύσιμο των Usher, Mark Ronson και της εκλιπούσας Aaliyah τη δεκαετία του 1990, καθώς και της Μπρίτνεϊ Σπιρς στην αμερικανική περιοδεία της, το 1999.

Η επόμενη επίδειξη του σχεδιαστή με την Τζίτζι Χαντίντ θα είναι επικεντρωμένη στη μουσική, θα πραγματοποιηθεί στο διάσημο μουσικό κλαμπ Roundhouse του Λονδίνου, στο οποίο έχουν φιλοξενηθεί συναυλίες των Rolling Stones, Beatles και Τζίμ Χέντριξ.

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια του Tommy Hilfiger με κεντρικά πρόσωπα τους Chainsmokers παρουσιάζεται το φθινόπωρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης