Την αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελένη Δήμου φιλοξένησε η Λουκίλα Καρρέρ στην εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα» στην τηλεόραση της Ζούγκλας.

«Νιώθω γεμάτη, έχω μια υπέροχη οικογένεια και τον κόσμο που με ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια» εξομολογήθηκε η Ελένη Δήμου. «Πιστεύω ότι τώρα πια, με την κρίση, ό,τι ήταν ψεύτικο και βοηθήθηκε με “πατερίτσες”, τσακίστηκε και έμειναν μόνο τα  αληθινά και τα ουσιαστικά» συμπλήρωσε σχολιάζοντας το τέλος των δισκογραφικών εταιρειών και την εποχή του διαδικτύου που μας παρέχει το δικαίωμα της επιλογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«”Σε καταργώ” λέγεται το νέο μου τραγούδι που έγραψαν ο Σπύρος Πάζιος (μουσική) και η Τασούλα Θωμαΐδου (στίχοι) και επέλεξα να μην κυκλοφορήσει σε μια από τις ελάχιστες δισκογραφικές εταιρείες που έχουν απομείνει, αλλά να κυκλοφορήσει στο YouTube και να αντισταθώ με αυτόν τον τρόπο στα κυκλώματα της εκμετάλλευσης» ξέσπασε η ερμηνεύτρια.

«Ανακάλυψα τη δύναμη του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αν το τραγούδι καταφέρει να φτάσει στον κόσμο θα έχω κάνει μία ακόμα επιτυχία. Διαφορετικά θα συνεχίσω να κάνω τις επιλεκτικές εμφανίσεις μου σε μικρούς χώρους όπως κάνω τα τελευταία χρόνια και όταν πάψω να έχω τη φωνή θα γράψω βιβλία» συμπλήρωσε.

Στην εκπομπή μίλησαν για την συνεργασία τους με την αγαπημένη ερμηνεύτρια η στιχουργός Τασούλα Θωμαΐδου και ο ηθοποιός Παναγιώτης Πετράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθείστε την εκπομπή:

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης