Η Βρετανίδα τραγουδίστρια, Έλι Γκούλντινγκ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Νοεμβρίου του Tatler και στη συνέντευξή της που δημοσιεύει το περιοδικό μιλά για τον πρόσφατο γάμο της και τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, του γιου της Άρθουρ, με τον σύζυγό της Κάσπαρ Τζόπλινγκ, έμπορο έργων τέχνης.  
 
Η Έλι Γκούλντινγκ εξηγεί γιατί δεν ήθελε να μιλήσει δημόσια για την εγκυμοσύνη της. «Οι περισσότεροι φίλοι και συγγενείς μου σοκαρίστηκαν» λέει. «Δεν είχε πέσει στο τραπέζι – είχαμε έναν τόσο υπέροχο πρώτο χρόνο γάμου. Δεν το είπα σε κανέναν, αλλά μετά έφτασα σε ένα σημείο που ήμουν έτοιμη να το μάθει ο κόσμος» αναφέρει
 
Αποκαλύπτει επίσης πώς γνωρίστηκε με τον νυν σύζυγο, έμπορο έργων τέχνης του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s, ο οποίος σπούδασε στα πανεπιστήμια Ίτον και Χάρβαρντ.
 
«Ήμουν εξαντλημένη εκείνο το βράδυ και σχεδόν δεν πήγα» θυμάται την πρώτη φορά που γνώρισε τον Τζόπλινγκ, σε ένα πάρτι του 2018. «Ήμασταν φοβερά ντροπαλοί μεταξύ μας στην αρχή, αλλά μόλις το ξεπεράσαμε, συνειδητοποιήσαμε ότι πραγματικά έπρεπε να είμαστε μαζί – είναι πολύ ρομαντικός».

 Μια από τις σημαντικότερες επαγγελματικές διακρίσεις ήταν να της ζητηθεί να εμφανιστεί στη γαμήλια δεξίωση του 2011 για τον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ. «Ήταν λάτρεις της μουσικής μου και μου ζήτησαν να εμφανιστώ» εξηγεί. «Ήταν ένα μεγάλο μυστικό για την μπάντα μου και για όλους γύρω μου και καταφέραμε να το κρατήσουμε έτσι. Δεν είχα τραγουδήσει ποτέ πριν σε γάμο και φυσικά νιώθεις νευρικότητα πολύ περισσότερο από το να είσαι στη σκηνή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Απαντώντας στην ερώτηση για ποια στιγμή είναι πιο περήφανη στην καριέρα της, λέει: «Είμαι περήφανη που τραγούδησα σε πολλά Φεστιβάλ. Πάντα βρισκόμουν σε Φεστιβάλ με ανδρικές μπάντες και άνδρες τραγουδιστές. Ήμουν πάντα περήφανη που μπορούσα να βρίσκομαι στην κορυφή της ενδεκάδας, στην οποία υπήρχαν κυρίως άντρες. Ανυπομονώ να εμφανιστώ ξανά σε Φεστιβάλ» αναφέρει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης