Η Γούπι Γκόλντμπεργκ με δική της σειρά ρούχων

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, 11:17
Η Γούπι Γκόλντμπεργκ με δική της σειρά ρούχων

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ τα έχει κάνει όλα, πρωταγωνίστρια στο Μπρόντγουεϊ και σε μεγάλες εμπορικές κινηματογραφικές επιτυχίες, παραγωγός, συγγραφέας, παρουσιάστρια, φιλάνθρωπος πολιτική σχολιάστρια.

Τώρα όμως η κάτοχος βραβείων Emmy, Grammy, Oscar και Tony οδεύει προς τον κόσμο της μόδας.

Η σταρ θα λανσάρει τη δική της σειρά ενδυμάτων, σύμφωνα με το Business of Fashion. Η σειρά «Dubgee» θα περιλαμβάνει ενδύματα που θα επικεντρώνονται στον σύγχρονο σχεδιασμό και την άνεση.

Τα κομμάτια θα διατίθενται μέχρι το μέγεθος 3X και θα πωλούνται από τα Amazon, Le Tote, Neiman Marcus και Ashley Stewart.

Η Γούπι Γκόλντμπεργκ είπε για την είσοδό της στον κόσμο της μόδας: «Είναι τόσο σημαντικό για μένα όσο οτιδήποτε άλλο έχω κάνει στη ζωή μου».

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να επικοινωνήσετε είναι: "Μου αρέσω". Νομίζω ότι το σύνθημα της εταιρείας είναι: "Το τελευταίο πράγμα, για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε είναι γι' αυτά που βρίσκονται στη ντουλάπα σας"».

Η ηθοποιός αποκάλυψε γιατί ήθελε να δημιουργήσει τη δική της συλλογή.

«Άρχισα να νιώθω κάπως περίεργα για το σώμα μου, κάτι που δεν είχα βιώσει ποτέ πριν, και ξαφνικά μου φάνηκε ότι αν αισθάνομαι έτσι, ίσως άλλοι άνθρωποι αισθάνονται το ίδιο» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019, 11:18