Το brand με έδρα τη Νέα Υόρκη Hiromi Asai θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη σύγχρονη εκδοχή των κιμονό στην Εβδομάδα Mόδας του Παρισιού.

To brand θα παρουσιάσει τη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 στο Salon Marceau στις 28 Σεπτεμβρίου. Η σχεδιάστρια Hiromi Asai, παρουσίασε για πρώτη φορά κιμονό στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, η σχεδιάστρια δημιούργησε ανδρικά ρούχα από ιαπωνικά υφάσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται για κιμονό. Η ανδρική σειρά της παρουσιάστηκε στην Pitti Uomo στη Φλωρεντία, στην Ιταλία το 2017.

Το θέμα της νέας συλλογής είναι «Η Δημιουργία του Σύμπαντος». Το brand έχει εξελίξει νέα υφάσματα κατάλληλα για ανδρικά ρούχα σε συνεργασία με τεχνίτες σε όλη την Ιαπωνία που συνήθως κατασκευάζουν υφάσματα για τα κιμονό με παραδοσιακές τεχνικές. Ο στόχος του brand με την τελευταία συλλογή του είναι να επιδείξει πολυτέλεια και slow fashion με μοναδικά εξέχοντα υφάσματα και εξελιγμένα σχέδια, κατασκευασμένα με εξαιρετικές τεχνικές ραπτικής της Ιαπωνίας.

Η Hiromi Asai, γεννήθηκε στο Τόκιο, σπούδασε παραδοσιακό ιαπωνικό θέατρο και ενδυματολογία. Δημιούργησε το brand για να δώσει στην αρχαία, παραδοσιακή τέχνη του ιαπωνικού κιμονό μια θέση στη σύγχρονη μόδα.
 
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης