Οι ηγέτες του trash metal, Kreator, επιστρέφουν στην Ελλάδα, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής τους Περιοδείας, «Chaos Over Europe 2009».

Μαζί τους οι Caliban με τους καθαρούς hardcore ήχους τους, οι Ελβετοί Eluveitie, σημαντικοί εκπρόσωποι του Pagan Metal και οι Emergency Gate με στοιχεία από Melodic Power Metal!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ετοιμαστείτε για μία εκρηκτική βραδιά, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο Κτήριο 56 του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στην Αθήνα!

Οι Kreator, έχοντας στο ενεργητικό τους δίσκους όπως τους «Endless Pain», «Pleasure To Kill», «Terrible Certainty» «Extreme Aggression», «Violent Revolution», κ.α., αποτελούν αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα trash metal γκρουπ όλων των εποχών!

Μέσα από τους σκληρούς ήχους τους και τους «έξυπνους» στίχους τους δηλώνουν την πολιτική στάση τους ενάντια στον πόλεμο της προπαγάνδας και παράλληλα μας καλούν σε έναν αυτό-προσδιορισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με νέες ιδέες πάντα και καθαρές τεχνικές, οι Kreator ηχογράφησαν το νέο τους άλμπουμ, «Hordes Of Chaos», που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2009. Όπως δηλώνει και ο mastermind των Kreator, Mille Petrozza, οι Kreator επικεντρώνονται ξανά στην δυναμική παραγωγή του άλμπουμ μακριά από τεχνολογικές παρεμβάσεις, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τις ικανότητες του γκρουπ!

Μόλις λίγες βδομάδες μετά την κυκλοφορία, θα έχουμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε ζωντανά μαζί με άλλα τρία αξιόλογα γκρουπ: Caliban, Eluveitie & Emergency Gate! Δέστε τις ζώνες σας και ετοιμαστείτε για μία απόλυτα «μεταλλική» βραδιά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης