Η Imany αποθεώθηκε στην Πάτρα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012, 16:29
Η Imany αποθεώθηκε στην Πάτρα
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η διάσημη Γαλλίδα τραγουδίστρια με καταγωγή από τις Γαλλικές Κομόρες νήσους Imany που χθες Τρίτη 28 Αυγούστου το βράδυ εμφανίστηκε στο Κάστρο της Πάτρας στο πλαίσιο του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου.

Τη συναυλία παρακολούθησαν πάνω από 800 θεατές (η αλήθεια είναι ότι οι διοργανωτές περίμεναν μεγαλύτερη προσέλευση) ωστόσο ο κόσμος έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος.

Σίγουρα κορυφαία στιγμή της συναυλίας αποτέλεσε το κομμάτι της «You will never Know» που έχει αγαπηθεί πολύ και έχει αναδειχθεί σε διεθνές χιτ ενώ η Imany είπε και άλλα κομμάτια από το άλμπουμ της με τίτλο «Shape of a Broken heart». Πολλοί ήταν αυτοί που πλησίασαν την αφροΓαλλίδα τραγουδίστρια που στο ξεκίνημα της καριέρας της είχε εκπροσωπήσει στη Γιουροβίζιον την Αγγλία, και φωτογραφήθηκαν μαζί της ενώ η ίδια ακούραστη υπέγραψε πολλά αυτόγραφα. Εντύπωση έκαναν και τα ρούχα της όπως το ωραίο πολύχρωμο μαντήλι που φορούσε στο κεφάλι. Την Imany επί σκηνής συνόδευσαν επτά μουσικοί.Διαβάστε επίσης:

Η Imany... επιστρέφει!
, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012, 00:09

Πηγή: thebest.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012, 16:46