Η Κάθριν Χάιγκλ δεν είναι σίγουρη αν θα επέστρεφε εκ νέου στον ρόλο της δρ. Izzie Stevens.
Η 40χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ET παραδέχθηκε ότι μία απόφαση να επαναλάβει τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Grey’s Anatomy» ακόμη και στην τελευταία σεζόν θα ήταν «δύσκολη».

Η Κάθριν Χάιγκλ αποχώρησε από τη σειρά το 2010 στον έκτο κύκλο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω [σκεφτεί την Izzie] εδώ και χρόνια. Δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω αν θα ήθελα ή όχι» είπε. «Σχεδόν αισθάνομαι ότι αυτό θα ήταν κάπως αποπροσανατολιστικό ξανά, για παράδειγμα, έχουν κάνει τόσα στη σειρά εδώ και επτά χρόνια από τότε που έφυγα …» ανέφερε η ηθοποιός.

Αισθάνομαι πως έφυγα και θα λάβω το ερώτημα «γιατί είσαι εδώ;» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός σημείωσε ότι δεν γνωρίζει ποια θέλει να είναι η τύχη της Σαμάνθα Γουίλερ, του ρόλου που ερμηνεύει στην τηλεοπτική σειρά «Suits» αντικαθιστώντας τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αποχώρησε για να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, όπως δεν ήθελε να ξέρει ποια θα ήταν η μοίρα του χαρακτήρα που υποδυόταν στο «Grey’s Anatomy».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω ακόμη σκεφτεί», δήλωσε η Χάιγκλ, η οποία ήταν θαυμάστρια της αμερικανικής σειράς προτού ενταχθεί στο καστ. «Ξέρεις, αυτό που σκέφτομαι περισσότερο είναι οι άλλοι χαρακτήρες. Τι θα γίνει με τους αγαπημένους μου χαρακτήρες; Τι θα συμβεί με τη Ντόνα (Sarah Rafferty) και τον Χάρβεϊ (Gabriel Macht); Τι θα συμβεί με τον Λιούις (Rick Hoffman) και τη Σίλα (Rachel Harris) και το μωρό; Αυτό είναι που σκέφτομαι» ανέφερε.

Η Κάθριν Χάιγκλ τόνισε ότι τώρα που πλησιάζει το τέλος της σειράς θα της λείψει πολύ το ταξίδι που λέγεται «Suits».

«Θα μου λείψει επειδή δεν θα είμαι κομμάτι του σίριαλ, αλλά και επειδή δεν θα είμαι σε θέση να το παρακολουθώ και εγώ» είπε. «Προφανώς η συμμετοχή μου σε αυτό έχει αλλάξει τον τρόπο που παρακολουθώ τη σειρά, επειδή απλά καταλαβαίνω ακόμη και τον χώρο, στον οποίο γίνονται τα γυρίσματα» διευκρίνισε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ανοιχτή σε προτάσεις για να συμμετάσχει στη σειρά «Pearson» επερχόμενο spinoff του «Suits» με πρωταγωνίστρια την Τζίνα Τόρες ως Jessica Pearson.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης