Αντιμέτωπη με τον ρατσισμό βρέθηκε η Κριστίν Τέιγκεν (Chrissy Teigen) παρότι αυτή και ο σύζυγός της Τζον Λέτζεντ (John Legend) είναι διάσημοι.

«Ήμασταν σε μια καλή γειτονιά το βράδυ, οδηγούσαμε αργά, αναζητώντας το σπίτι της νονάς του Τζον. Δύο τύποι βρισκόταν σε ένα φορτηγό που μας ακολουθούσε αργά, αναβοσβήνοντας τα φώτα τους και προσπαθούσαν να μας μιλήσουν», δήλωσε η Τέιγκεν στο Marie Claire. «Όταν σταματήσαμε, ήταν σαν να ρωτούσαν: “Τι ψάχνετε εσείς;” και τους δώσαμε τη διεύθυνση. Και μας είπαν κυριολεκτικά: “Εξαφανιστείτε από δω!”. Συνεχίσαμε τον δρόμο μας και συνέχισαν να μας ακολουθούν. Βγήκαν από το αυτοκίνητό τους καθώς χτυπούσαμε το κουδούνι και μπήκαμε μέσα. Ήταν μία τρομακτική εμπειρία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε δακρυσμένη: «Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή με αυτό που συμβαίνει καθημερινά στους μαύρους. Ήταν τρομακτικό και θα μπορούσε να πάει κάτι στραβά σε μια στιγμή».

Όπως είπε το πρώην μοντέλο για αρκετές ώρες μετά ένιωθε αναστατωμένη, ενώ παρατήρησε ότι ο σύζυγός της ήταν ήρεμος. «Βλέποντας ότι δεν αναστατώθηκε από το συμβάν κατάλαβα ότι προφανώς το είχε βιώσει και στο παρελθόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης