«Η ξανθιά, η μελαχρινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010, 00:03
«Η ξανθιά, η μελαχρινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα»
...Του ROBERT HEWETT

Στη Β’ Σκηνή, Αίθουσα «Στάθης Σύρος» του θεάτρου ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ θα παρουσιαστεί το έργο του Αυστραλού θεατρικού συγγραφέα Robert Hewett, «Η ΞΑΝΘΙΑ, Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΛΛΑ», από το Σάββατο 17 Απριλίου, μέχρι την Κυριακή 23 Μαΐου, σε σκηνοθεσία Ρεγγίνας Καπετανάκη , με τη Ράσμη Τσόπελα .

Πρόκειται για ένα έργο που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Αμερική, ενώ η Ελλάδα, είναι η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα , μετά την Ελβετία , που θα παρουσιαστεί .

Το έργο επικεντρώνεται στις παρορμητικές ενέργειες της μεσοαστής νοικοκυράς, Ρόντα (η κοκκινομάλλα του τίτλου) και τον αντίκτυπο που έχουν στις ζωές επτά ανθρώπων, μεταξύ των οποίων η πληθωρική γειτόνισσα και καλύτερή της φίλη,Λυνέτ (η μελαχροινή), η ομοφυλόφιλη γιατρός ,Άλεξ Ντουσέτ και η σέξυ Ρωσσίδα κοσμηματοπώλης , Τάνυα (η ξανθιά).

Τραγικές παρεξηγήσεις, κουτσομπολιά, λαγνεία, ζήλεια, αγάπη, έγκλημα και τιμωρία. «Η ξανθιά , η μελαχροινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα», είναι ένα ευφυές έργο, με συνεχείς εναλλαγές δράματος – κωμωδίας , για την απώλεια και την πολυπόθητη κάθαρση.

Με τους επτά ρόλους του έργου να ερμηνεύονται από την ίδια ηθοποιό, «Η ξανθιά, η μελαχροινή και η εκδικητική κοκκινομάλλα» αποτελεί έναν από τους απολαυστικότερους θεατρικούς μονολόγους που έχουν γραφτεί την τελευταία, τουλάχιστον, δεκαετία .

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ : Ράσμη Τσόπελα
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρεγγίνα Καπετανάκη
ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Μίκα Πανάγου
ΜΟΥΣΙΚΗ : Ανδρέας-Φοίβος Αποστόλου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΗΧΩΝ : Ρεγγίνα Καπετανάκη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ : Θωμάς Βούλγαρης

Παίζει η Ράσμη Τσόπελα

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Παρασκευή : 21:30
Σάββατο: 21:30
Κυριακή : 20:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
15 ευρώ και 10 ευρώ μειωμένο

ΔΙΑΡΚΕΙΑ : 75΄

ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ

Κεφαλληνίας 17 & Κυκλάδων, 11361-Αθήνα
τηλ. 2108254600 και 210-8624392
http://www.topos-allou.gr
toposallou@marinet.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2010, 06:20