Επευφημίες και χειροκροτήματα αντηχούσαν στον Hotel Salomon de Rothschild, στο Παρίσι κατά την παρουσίαση της couture συλλογής Φθινόπωρο 2019 του οίκου Valentino.

Στην επίδειξη μόδας η Ναόμι Κάμπελ καθόταν δίπλα στη Ναταλία Βοντιάνοβα και στον ίδιο τον Βαλεντίνο Γκαραβάνι και φυσικά κατέγραψε το στιγμιότυπο με το κινητό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


 

Η 75χρονη Λορίν Χάτον, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του μόντελινγκ τη δεκαετία του ’70, έλαμπε σε ένα πράσινο μεταξωτό φόρεμα συνδυασμένο με ροζ γάντια και απέδειξε πως δεν υπάρχει ηλικία όταν είσαι σταρ της πασαρέλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πρώτη σειρά ήταν επίσης οι Γκουίνεθ Πάλτροου και Σελίν Ντιόν.

Ο Πιερπάολο Πιτσόλι σχεδιαστής του Valentino παρουσίασε την προσωπική του «Ουτοπία» εμπνευσμένη από το βιβλίο του Ίρβιν Πεν «Worlds in a Small Room» του 1974, έναν ύμνο στην πολυπολιτισμικότητα, σύμφωνα με το WWD.

Η Τζίτζι Χαντίντ, Κάια Γκέρμπερ, Μαριακάρλα Μποσκόνο, η Λορίν Χάτον, η Σάσκια ντε Μπράου, η Λινέισι Μοντέρο βρέθηκαν μαζί στην πασαρέλα.

Ο Πιερπάολο Πιτσόλι επικεντρώθηκε στη φύση, με κεντήματα με σχέδια άνθη και πουλιά, αλλά και με έθνικ κρύσταλλα, κρόσσια και διακοσμητικά στοιχεία που μοιάζουν να φυτρώνουν μέσα από τα φορέματα και τα καπέλα.

Η συλλογή εμπνευσμένη μεταξύ άλλων από στοιχεία της κινεζικής παράδοσης, περιλαμβάνει εντυπωσιακές, πολύχρωμες δημιουργίες συχνά σε εκπληκτικούς συνδυασμούς ώχρα, λιλά, κίτρινο φοσφοριζέ, γαλαζοπράσινο.

Η Τζίτζι Χαντίντ ήταν εκπληκτική με ένα φόρεμα σε χρώμα πασχαλιάς με έναν τεράστιο φιόγκο και κεντημένα ασημένια χρυσάνθεμα. Εξίσου εντυπωσιακά ήταν τα φορέματα από ταφτά σε σμαράγδι πράσινο και πορτοκαλί που φορούσαν οι Λινέισι Μοντέρο και η Σάσκια ντε Μπράου.

Αλλά η πιο συγκινητική στιγμή συνέβη μετά την επίδειξη, όταν ο δημιουργός του Valentino Πιερπάολο Πιτσόλο εμφανίστηκε για την υπόκλιση με όλο το προσωπικό του ατελιέ, που φορούσε λευκά πανωφόρια. Όρμηξαν στον Γκαραβάνι, ο οποίος τους χαιρέτησε σαν φίλους που είχε να δει πολύ καιρό – ο σχεδιαστής αποχώρησε από τον οίκο μόδας το 2008 – με αποτέλεσμα πολλοί από τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε δάκρυα, μεταξύ άλλων η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης