Μπορεί η Μάιλι Σάιρους να χώρισε από τον Λίαμ Χέμσγουορθ όμως δεν σκοπεύει να υποβάλει αίτηση διαζυγίου. Αν και ο χωρισμός ανακοινώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο πηγές κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς και άλλες φορές οι δυο τους είχαν χωρίσει.

Σύμφωνα με φιλική πηγή που επικαλείται το αμερικάνικο People: «Κάνουν ένα διάλειμμα τώρα επειδή το χρειάζονταν. Ήταν μια κακή κατάσταση με πολλές διαφωνίες. Και οι δύο συμφώνησαν ότι είναι καλύτερο να αφιερώσουν χρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση τους τελείωσε οριστικά», είπε η πηγή, η οποία υποστήριξε ότι «οι δυο τους όταν είναι μαζί είναι ευτυχισμένοι και υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο ηθοποιός είχε διακαεί πόθο να γίνει πατέρας, αλλά η ατίθαση τραγουδίστρια, δεν συμφωνούσε στο να γίνει μητέρα. Πλούσιο είναι το ρεπορτάζ μετά τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού. Ο γάμος του «κακού κοριτσιού», όπως συχνά αποκαλείται, με τον ηθοποιό δεν άντεξε ούτε έναν χρόνο ζωής.

«Δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς είναι να βιώνεις κάτι τέτοιο»: ο 29χρονος Χέμσγουορθ έλυσε τη σιωπή του μετά τον χωρισμό, προβαίνοντας σε αυτήν τη δήλωση στην Daily Mail, λίγα 24ωρα αφότου η πρώην σύζυγός του και τραγουδίστρια εθεάθη να φιλιέται με την Κέιτλιν Κάρτερ στη Λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Οι Σάιρους και Χέμσγουορθ ξεκίνησαν τη σχέση τους το 2010, από τότε όμως ο δεσμός πέρασε από σαράντα κύματα. Το 2012 αρραβωνιάστηκαν, χώρισαν το 2013 και τρία χρόνια μετά ήρθε η επανασύνδεση.  Παντρεύτηκαν κρυφά τον Δεκέμβριο του 2018 στο Τενεσί, η συνέχεια όμως σημαδεύτηκε από αναταράξεις που τελικά έφεραν το τέλος της σχέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΠΕ –  ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης