Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα ξεκίνησε μία σειρά online video με αναγνώσεις βιβλίων για παιδιά.

Το πρώτο βιβλίο που επέλεξε είναι το εικονογραφημένο «The Grufallo», για το οποίο η Μισέλ Ομπάμα είπε ότι είναι η ιστορία ενός ποντικού που χρησιμοποιεί την «εξυπνάδα και τη φαντασία του» για να αποφύγει τους κινδύνους του δάσους, μία αλεπού και άλλα αρπακτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα online video «Mondays With Michelle Obama» είναι μέρος της σειράς PBS KIDS Read-Along και θα συνεχίσουν έως τις 11 Μαΐου.

Προβάλλονται στις σελίδες στο Facebook και στο YouTube του PBS KIDS και στη σελίδα στο Facebook του εκδοτικού οίκου της πρώην πρώτη κυρίας των ΗΠΑ, Penguin Random House.

Το live stream με τη Μισέλ Ομπάμα να διαβάζει το παιδικό βιβλίο «The Gruffalo» έλαβε γρήγορα δεκάδες χιλιάδες likes στο Facebook. Άλλοι διάσημοι που έκαναν αναγνώσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού είναι ο Αμερικανός τηλεοπτικός παρουσιαστής, Τζίμι Φάλον, η ηθοποιός, Τζένιφερ Γκάρνερ και η τραγουδίστρια, Ντέμι Λοβάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανυπομονώ να μοιράζομαι τη μαγεία της αφήγησης με παιδιά οπουδήποτε διαβάζοντας ένα αγαπημένο παιδικό βιβλίο κάθε Δευτέρα» έγραψε η Μισέλ Ομπάμα στον λογαριασμό της στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης