Η Νατάσα Ράμσεϊ Λεβί αποχωρεί από τον γαλλικό οίκο Chloé

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 00:28
Η Νατάσα Ράμσεϊ Λεβί αποχωρεί από τον γαλλικό οίκο Chloé

Η Νατάσα Ράμσεϊ Λεβί αποχωρεί από τον γαλλικό οίκο Chloé, του οποίου ήταν επικεφαλής ως διευθύντρια δημιουργικού τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σε δήλωσή της η Ράμσεϊ Λεβί αναφέρει: «Είχα το μεγάλο προνόμιο, με την υποστήριξη των ομάδων του brand Chloé, να εκφράσω τη δική μου δημιουργικότητα και να επαναφέρω στο επίκεντρο του οίκου τη δέσμευση της Γκάμπι Άγκιον στην πνευματική ελευθερία και τις θεμελιώδεις αξίες που ενώνουν όλους μας . Θέλω να ευχαριστήσω τον Chloé για αυτήν την ευκαιρία. Είμαι εξίσου ευγνώμων για την υποστήριξή τους στην απόφασή μου να αφήσω τη θέση μου».

Η πανδημία του COVID-19 έφερε στον κλάδο της μόδας πρωτοφανείς προκλήσεις. Ήταν επίσης καιρός προσωπικής επαναποτίμησης για πολλούς, με την Ράμσεϊ Λεβί να τονίζει: «Τους τελευταίους μήνες υγειονομικής, κοινωνικής και οικονομικής αναταραχής, έχω σκεφτεί τις αλλαγές που θέλω να δω στη βιομηχανία μας και πώς να τις ευθυγραμμίσω καλύτερα με τις δικές μου δημιουργικές, πνευματικές και συναισθηματικές αξίες. Αυτός είναι ο προβληματισμός που με κάνει να σκέφτομαι το μέλλον μου διαφορετικά και να επιθυμώ να αναζητήσω νέες ευκαιρίες».

Ο Ρικάρντο Μπελίνι, ο οποίος διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος του οίκου πολυτελών δερμάτινων ειδών και ένδυσης τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, την ευχαρίστησε για τη σκληρή δουλειά και την προσήλωσή της. «Η Νατάσα συνεισέφερε σημαντικά στον Chloé, φέρνοντας στο επίκεντρό του την ευφυΐα και την αίσθηση της αποστολής που καθορίστηκαν από την ιδρύτριά μας. Είναι ένα σημαντικό μέλος αυτής της περήφανης παράδοσης των γυναικών που έχουν σχεδιάσει στον οίκο Chloé».

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας,, διαδέχθηκε στον γαλλικό οίκο την Κλερ Γουέιτ Κέλερ το 2017. Προηγουμένως ήταν διευθύντρια δημιουργικού της γυναικείας σειράς ready-to-wear Louis Vuitton υπό τον Nicolas Ghesquière.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020, 00:29