Η Ολίβια Νιούτον-Τζον, η Αυστραλή τραγουδίστρια, η οποία γνώρισε παγκόσμια επιτυχία με την ταινία «Grease», αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά.

Η 69χρονη καλλιτέχνις δήλωσε στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο Channel Seven ότι οι γιατροί εντόπισαν έναν κακοήθη όγκο στη βάση της σπονδυλικής της στήλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτοτε υποβάλλεται σε ακτινοθεραπεία, ενώ αντιμετωπίζει την ασθένεια και με εναλλακτικές θεραπείες όπως με τη χρήση ελαίου κάνναβης.

«Εξακολουθώ τις θεραπείες, τις φυσικές θεραπείες και πηγαίνω πολύ καλά», είπε αργά το βράδυ της Κυριακής στο δίκτυο από το σπίτι της στην Καλιφόρνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νιούτον -Τζον διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 1992, αλλά έπειτα από θεραπεία το ξεπέρασε. Το 2013 οι γιατροί είχαν εντοπίσει ένα ογκίδιο στον ώμο της και όπως προέκυψε ήταν καρκινικό.

Η ίδια η καλλιτέχνις ομολογεί ότι έχει κάποιες στιγμές απόγνωσης, αλλά σε γενικές γραμμές κρατάει μια θετική στάση απέναντι στο πρόβλημά της.

«Υπάρχουν αυτές οι στιγμές. Άνθρωπος είμαι. Αλλά άμα αφήσω τον εαυτό μου, εύκολα θα με καταβάλει ο μεγάλος φόβος», προσθέτει.

Η Νιούτον-Τζον, η οποία υποστηρίζει φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο από την πρώτη φορά που διαγνώστηκε με τη νόσο, δήλωσε αισιόδοξη ότι η καλλιέργεια κάνναβης για ιατρικούς σκοπούς θα νομιμοποιηθεί κάποια στιγμή και στην Αυστραλία, όπως συμβαίνει στην Καλιφόρνια.

«Ο σύζυγός μου βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου, είναι πάντα εκεί για να με στηρίξει και πιστεύω ότι θα κερδίσω κι αυτήν τη φορά, αυτός είναι ο στόχος μου», είπε η 69χρονη σταρ. Ο σύζυγός της Τζον Ίστερλινγκ έχει ιδρύσει την εταιρεία Amazon Herb και καλλιεργεί κάνναβη για θεραπευτική χρήση στο ράντσο τους στην Καλιφόρνια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης