Οι Όναρ «αλλιώς» στα Χανιά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012, 15:55
Οι Όναρ «αλλιώς» στα Χανιά
Παράλληλα με τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα, οι Όναρ ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα με μια βαλίτσα γεμάτη από αγαπημένα τραγούδια.

Οι Όναρ παρουσιάζουν με δύο κιθάρες και ένα πιάνο, τα τραγούδια τους από το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο «Όσα αντίο μας μένουν», τραγούδια που μιλούν για τον αγώνα που χρειάζεται για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, τη γενιά που έρχεται και την οποία σχεδόν καταδικάζουμε με την συμπεριφορά μας, τη ζωή η οποία δεν έχει πρόβα και πρέπει να την ζούμε σαν παράσταση, για τα αντίο που μένει να ειπωθούν καμιά φορά, για να απελευθερωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά...

Μέσα από το πρόγραμμά τους θα μας ταξιδέψουν με αγαπημένες επιλογές από όλη τους την δισκογραφική πορεία («Αν μ’ αγαπάς», «Mε τρομάζεις», «Χάρτινα Φανάρια», «Δεν χρωστάω σε Κανέναν, «Μαχαίρια τώρα τα φιλιά σου», κ.ά) αλλά και με επιτυχίες παλαιότερες και καινούριες άλλων καλλιτεχνών.

Μια μοναδική unplugged μουσική παράσταση γεμάτη από μελωδίες που σιγοψιθυρίζονται και στίχους για φοιτητικές αγάπες και παρέες!

Τους συνοδεύει στο πιάνο και το ακορντεόν ο Γιάννης Σκούταρης.

BOCA plus: Αφεντούλιεφ 2, Παλιό Λιμάνι (παραπλεύρως λιμεναρχείου), Χανιά.
Τηλ. Κρατήσεων: 28210 53900
Ώρα έναρξης: 22:00.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012, 15:56