Τα Αθηναϊκά Θέατρα παρουσιάζουν στην παιδική σκηνή του Θεάτρου Αλίκη το πρωτότυπο θεατρικό έργο του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου «Η πέτρα του Βορρά».


Ένα έργο με χιούμορ και εκπλήξεις για τα παιδιά του δημοτικού, από 6 έως 12 ετών, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Παπαδάκη και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγα λόγια για το έργο:
Περίεργα πλάσματα ζουν μέσα σε πέτρες και περιμένουν να ελευθερωθούν. Ανάποδοι κόσμοι με σκύλους και ποντικούς και πάπιες να εξουσιάζουν τους ανθρώπους, κατοικώντας σε πύργους γοτθικούς. Η δύση συναντάει την ανατολή και ο βορράς το νότο καθώς μάγοι, μάγισσες και αυτοκράτορες του ηλίου αναμετρούνε τις δυνάμεις τους σε έναν πόλεμο που θα σταματήσει μόνο όταν βρεθεί «Η πέτρα του Βορρά».
Ανάμεσά τους ένα αγόρι δώδεκα χρονών. Ένα αγόρι που με μόνο όπλο του το θάρρος, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στα πέρατα του κόσμου για να βρει τον πατέρα του, τον οποίο δεν γνώρισε ποτέ. Ένα αγόρι που ίσως, ξαναφέρει την ειρήνη. Ένα αγόρι 760 χρονών.


Συντελεστές:
Κείμενο: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Παπαδάκη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Σκηνικά-Κοστούμια: Αθανασία Σμαραγδή
Μουσική Επιμέλεια: Αλέξιος Πρίφτης
Κινησιολογία: Μανώλης Θεοδωράκης
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Φωτογραφίες παράστασης: Νικόλας Κομίνης
Βοηθός σκηνογράφου: Αλεξάνδρα Καψή



Παίζουν:
Φανή Αποστολίδου, Χριστίνα Δενδρινού, Ντένης Μακρής, Τζεφ Μαράουι, Κατερίνα Παπαδάκη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Γιάννης Πολιτάκης, Γιάννης Σαρακατσάνης, Σπύρος Χατζηαγγελάκης
Θέατρο Αλίκη
Αμερικής 4, Αθήνα , +302103210021

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παραστάσεις:
Σάββατο στις 15:00
Κυριακή στις 12:00 και στις 15:00
Διάρκεια: 90′
Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων στο τηλέφωνο: +30211 1000 365 και στο www.ticket365.gr
Είσοδος 10 ευρώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης