Guests: Rosebleed / Glass (UK)
Fuzz Club. Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

Έχοντας πραγματοποιήσει πάμπολλες συναυλίες στη χώρα μας, η μπάντα από το Manchester είναι από τις πιο αγαπημένες στην Ελλάδα και χαίρει μεγάλης αποδοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά το έχουν αναγνωρίσει και οι ίδιοι, για αυτό υπόσχονται και πάλι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα live περίπου δύο ωρών, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο νέο Fuzz της Πειραιώς, ανταποδίδοντας την αγάπη του κοινού και επισφραγίζοντας την περιοδεία τους στην Ελλάδα, η οποία ολοκληρώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου.

 Η περιοδεία αυτή, η πρώτη σε πόλεις εκτός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, τους έφερε κοντά σε 3500 περίπου άτομα, πιστοποιώντας το υψηλότατο στάτους των Puressence στην Ελλάδα! Στάτους το οποίο είναι στο πιο υψηλό σημείο του εδώ και 15 χρόνια ΚΑΙ στη Βρετανία, στην οποία ο αριθμός 3500 αντιστοιχεί μόνο στη συναυλία των Puressence στο Apollo του Manchester, το οποίο και γέμισαν κατά τη Βρετανική τους περιοδεία τον Νοέμβριο!

Τη βραδιά θα ανοίξουν δύο εξαιρετικά σχήματα, οι Rosebleed από την Αθήνα και οι Glass από το Manchester!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Rosebleed, η νεανική και χαρισματική indie rock μπάντα, μόλις είδαν να κυκλοφορεί το πρώτο τους άλμπουμ, White Balloons, και έχουν πραγματοποιήσει ήδη τη μισή περιοδεία τους στην Ελλάδα (παίζοντας ήδη τρεις φορές με τους Puressence σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα) ενώ ετοιμάζονται να συνεχίσουν μετά τα μέσα Ιανουαρίου. www.myspace.com/rosebleed696

Οι Glass προέρχονται και αυτοί από το Manchester και μοιράζονται το ίδιο management με τους Puressence. Έτσι, έχουν την ευκαιρία να έρχονται δεύτερη φορά στη χώρα μας αλλά πρώτη στην Αθήνα!

Έχουν πολύ ιδιαίτερα και εσωτερικά τραγούδια, τα οποία στη σκηνή αποκτούν άλλο «αέρα», μια και το τρίο από το Manchester τα αποδίδει σχεδόν συγκινητικά! Ο ήχος τους είναι φτιαγμένος λες για την μινόρε ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και παραπέμπει περισσότερο στο Σιατλ παρά στη Βρετανία.

Το ντεμπούτο άλμπουμ τους, «Teenage Galaxies», κυκλοφόρησε πρόσφατα από το label των Puressence, Caserta Red! www.myspace.com/glassuk.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης